Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Μηχανήματα - Εξοπλισμός

Πωλείται τρακτέρ

Πωλείται τρακτέρ New Holland T4050 '09,κυβικά 4.500 cc,ίπποι 97 bhp, Κτέο μέχρι 1/2023, με 7.000 ώρες χρήσης, 4x4,αργό – γρήγορο, καλοριφέρ,καμπίνα,κλιματισμός(a/c). με ρεβέρσα,νέα λάστιχα, σπαστό. Με βιβλίο σέρβις, σε πολύ καλή κατάσταση. Supersteer (σπαστό τιμόνι). Hi-low και ηλεκτρικό συμπλεκτη.Κατάλληλο για δενδροκαλλιέργειες και για ανοιχτές καλλιέργειες. Προσφατο service .Τιμή 28.500 ευρώ.Τηλ. 6984440025.

Στοιχεία επικοινωνίας

Agrenda Agrenda, Σύνταγμα

Email : info@agronews.gr

Τηλέφωνο :

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην Λάρισα η πρώτη Ζυθοποίηση ( βρασιά) του νεοσύστατου Ζυθοποιείου της πόλης. Πρόκειται για ένα καινούργιο, σύγχρονο και  άρτια εξοπλισμένο ζυθοποιείο, το οποίο παράγει την LOLA την πρώτη λαρισαϊκή μπύρα.  Παραγωγός της  η  Ζυθοποιία Πηνειού, η οποία ιδρύθηκε πριν περίπου ένα χρόνο. Η παραγωγική δυνατότητα του, είναι 2.000 λίτρα ανά βάρδια, στοιχείο το οποίο σε συνδυασμό με τις δεξαμενές που διαθέτει  προσδίδει παραγωγική δυνατότητα  περίπου 2.000 εκατόλιτρων για το 2019, ενώ με την ολοκλήρωση του επενδυτικού πλάνου και την τοποθέτηση πρόσθετων δεξαμενών, η παραγωγική δυνατότητά θα αυξάνεται εκθετικά.  

Διευκρινίσεις σχετικά με τα κριτήρια επιλεξιμότητας των επιχειρήσεων για την υποβολή δηλώσεων αναστολής των συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων τους για τον Μάρτιο, παρείχαν με κοινή τους ανακοίνωση τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας.