BACK TO
TOP
Πολιτικές

Aνεβάζουν στροφές για τις αποκρατικοποιήσεις

Τις κατευθυντήριες γραμμές για επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων έδωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

 Aνεβάζουν στροφές για τις αποκρατικοποιήσεις

43
0
Ο κ. Σαμαράς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη ΔΕΠΑ, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τον ΟΠΑΠ. Στην κορυφή του σχετικού καταλόγου βρίσκονται επίσης, λιμάνια, περιφερειακά αεροδρόμια και μαρίνες

 

Μετά τη σύσκεψη, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε ότι ο Πρωθυπουργός «παρακολουθεί προσωπικά τα θέματα που σχετίζονται με τις επενδύσεις, την αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας και τις Αποκρατικοποιήσεις».

 

«Σήμερα λοιπόν», είπε, «θέλησε να γίνει μία σύσκεψη συντονισμού ανάμεσα στα συναρμόδια υπουργεία και στο ΤΑΙΠΕΔ. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο και μετρήσιμο έργο. Η επόμενη σύσκεψη θα γίνει στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ».

 

Σε ό,τι αφορά τα σχέδια στα οποία η κυβέρνηση δίνει προτεραιότητα, ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι «έγινε συνολικός συντονισμός και τέτοιες συσκέψεις θα γίνονται συχνά. Το 2013 θα πρέπει να υπάρξει συγκεκριμένη πρόοδος».

 

Στη σύσκεψη μετείχαν ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Τ. Αθανασόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος Ι. Εμίρης, οι υπουργοί Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης, Ναυτιλίας και Αιγαίου Κ. Μουσουρούλης, Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, Επικρατείας Δ. Σταμάτης, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας και ΠΕΚΑ Στ. Καλαφάτης και ο υφυπουργός ΠΕΚΑ Μ. Παπαγεωργίου.



(Πηγή: tanea.gr)
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία