BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Από think tank άλλο τίποτα στην πλατεία Βάθη

Στον επόμενο τόνο η ΕΘΕΑΣ βγάζει φτερά

48_2

34
0

Στο υπουργείο της πλατείας άλλο τίποτα, από τσιτάτα τύπου «η αγροτική παραγωγή µπορεί να γίνει η βαριά βιοµηχανία της χώρας», το «µέλλον ανήκει στους νέους» και διακηρύξεις υπό µορφή έκθεσης ιδεών (βλέπε «∆ύο θητείες ένας στόχος). Κι επειδή όλα τα ζητήµατα σχεδόν έχουν λυθεί (λέµε τώρα), ο Σπήλιος οραµατίζεται µια δεξαµενή σκέψης υπό τον ΕΛΓΟ ∆ήµητρα, για στρατηγικές… κατευθύνσεις των εµπλεκοµένων στον πρωτογενή τοµέα. Προσοχή στα πληµµυρικά φαινόµενα, από τις τόσες πολλές ιδέες. Βέβαια, έρχεται και το αρδευτικό πρόγραµµα µαµούθ ύψους 1,5 δις ευρώ.

Ο υπουργός της πλατείας πρώτα διάβασε το βιβλίο «Ο αγροτικός τοµέας στην Ελλάδα- 200 χρόνια ιστορίας- Προκλήσεις και προοπτικές» και µετά ανέλαβε;

Γιατί όπως είπε κατά την παρουσίαση του βιβλίου, «Κανείς δεν πρέπει να αναλάβει οποιαδήποτε δηµόσια θέση συνδέεται µε τον πρωτογενή τοµέα και ιδίως τη θέση στην οποία βρίσκοµαι σήµερα, του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων –άλλωστε µονιµότητα στην πολιτική δεν υπάρχει!- αν δεν διαβάσει πρώτα αυτή τη µελέτη, αυτό το βιβλίο.».

Και κατέληξε «Αποτελεί έναν πολύτιµο οδηγό, κώδικα γνώσης, γνώµης και ηγεσίας, για την άσκηση αγροτικής πολιτικής στη χώρα µας».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία