BACK TO
TOP
Food insider

Στη Deca Investments περνά η Pummaro διεκδικώντας πρόσθετο τζίρο 15 εκατ. ευρώ

Ακόμα περισσότερο τη θέση του στην αγορά της βιομηχανικής ντομάτας, ενισχύοντας την προδιαγραφόμενη συγκέντρωση στον κλάδο, ενισχύει το fund Diorama μέσω της νέας επένδυσης και της ολοκλήρωσης της εξαγοράς της δραστηριότητας της Pummaro από την Ελαΐς - Unilever.

unnamed_30

Γιώργος Λαμπίρης

51
0

Το fund, στο οποίο συμμετέχουν θεσμικοί επενδυτές καθώς και ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος, κατέθεσε την υψηλότερη προσφορά, η οποία υπερέβη τα 20 εκατ. ευρώ και με αυτό τον τρόπο υπερίσχυσε του έτερου συνδιεκδικητή, της Μέλισσα Κίκιζας. Τη διαδικασία είχε αναλάβει να τρέξει η Alpha Bank, η οποία είχε ήδη αποκλείσει τον τρίτο βασικό διεκδικητή, την Νομικός ΑΒΕΚ, προκρίνοντας τους Deca και Κίκιζα.

 

Με τη συγκεκριμένη κίνηση να σημειωθεί ότι δημιουργείται ένας ισχυρός παίκτης στη ντομάτα, όπου η Deca Investments δραστηριοποιείται τόσο μέσω της Damavand, η οποία κατέγραψε τζίρο 17 εκατ. ευρώ το 2019, αλλά και της Μινέρβα για λογαριασμό της οποίας η Damavand ξεκίνησε πρόσφατα να παράγει συσκευασμένα προϊόντα ντομάτας με την ετικέτα «Χωριό». Θυμίζουμε ότι ο κύκλος εργασιών της Μινέρβα ανήλθε στα 50 εκατ. ευρώ στη χρήση 2018-2019. Η δραστηριότητα της Pummaro τζιράρει περί τα 15 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχουμε στη διάθεσή μας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία