BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με την ονομασία SRC στην γκάμα της New Holland τα νέα παρελκόμενα επεξεργασίας εδάφους

Στα πλαίσια της πρώτης διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου, η New Holland παρουσίασε τη νέα της στρατηγική. Ανάμεσα στα νέα πλάνα της εταιρείας ανήκει και η ένταξη στην γκάμα της των νέων παρελκόμενων των Kongskilde και Maschio Gaspardo.

IMG_NH_03_SDM

Βασίλης Σοφός

44
0

Η New Holland επεκτείνει αργά αλλά σταθερά τη γκάμα των εργαλείων άροσης από την εξαγορά της Kongskilde, αλλά και από την πρόσφατη συνεργασία της με την ιταλική Maschio Gaspardo. Μεταξύ των εργαλείων που παρουσιάστηκαν στην πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου της εταιρείας, η New Holland ανακοίνωσε την εισαγωγή των καλλιεργητών SRC (πρώην Kongskilde) στην γκάμα της.



Επομένως, το ευρωπαϊκό δίκτυο διανομής θα μπορεί σύντομα να έχει τους μπλε καλλιεργητές από 3 έως 9,9 μέτρα και από 4 έως 18 σειρές. Αυτοί οι καλλιεργητές έχουν απόσταση σειρών από 45 έως 80 εκατοστά και είναι οπλισμένοι με δονήσιμα δόντια σχήματος S σε παραλληλόγραμμα. Έτσι θα είναι δυνατό να επιλεχθεί η ανύψωση στο τέλος της σειράς με τη βοήθεια GPS, αλλά και με ενεργή καθοδήγηση από την κάμερα.

Μετά τους Lemken, Claas και Pöttinger, η προχωρά προχωρά επίσης στον μηχανικό έλεγχο των ζιζανίων. Ως Kongskilde Vibrocrop και τώρα ως SRC, τα νέα μηχανήματα συνδέονται με σύστημα τριών σημείων και θα διατεθούν μέσω των αντιπροσώπων της New Holland, όπως ανακοινώθηκε στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου.



Αξιοσημείωτη ανακοίνωση από την φίρμα ήταν, τέλος, και εκείνη που αφορούσε την εγκαινίαση των νέων υπηρεσιών MyPLM και Connect Portal, που εντάσσονται στο οικοσύστημα της διαχείρισης στόλου και πεδίου με απομακρυσμένου ελέγχου τεχνολογίες.

Αυτές επιτρέπουν στους αντιπροσώπους να διεξάγουν διαγνώσεις και και να χειρίζονται το λογισμικό των μηχανημάτων από απόσταση ενώ γίνεται και πλήρη ενσωμάτωση του AgDNA στην πλατφόρμα, για την αυτόματη οπτικοποίηση βασικών αγρονομικών δεδομένων για ορθές γνώσεις που οδηγούν σε βελτιωμένες αποφάσεις.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία