BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ολοκληρώθηκε η Πανευρωπαϊκή συνάντηση πωλητών μεταχειρισμένων John Deere μηχανημάτων

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Πανευρωπαϊκή συνάντηση των πωλητών μεταχειρισμένων John Deere μηχανημάτων, για το 2022, με φετινό προορισμό τη χώρα μας.

used_summit5

14
0

Συνολικά 205 επισκέπτες από όλες τις χώρες της Ευρώπης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη ομάδα μεταχειρισμένων της Agrotech S.A., να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του καταστήματος της εταιρείας στη Θήβα, και να ενημερωθούν για το πως η εταιρεία πετυχαίνει τους κοινούς στόχους της με τους παραγωγούς και ποιες πετυχημένες πρακτικές οδηγούν την Agrotech S.A. στην κορυφή των πωλήσεων και των μεταχειρισμένων μηχανημάτων στην Ελλάδα.

Παράλληλα ανώτερο κλιμάκιο της John Deere συναντήθηκε με τη διοίκηση της Agrotech. Η τελευταία βραβεύτηκε για τη συνεχόμενη ανοδική πορεία της στον ελλαδικό χώρο και τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα για τα 10 χρόνια συνεργασίας με τον κολοσσό John Deere.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία επισημαίνει «Περήφανοι για όλα όσα πετυχαίνουμε μαζί, συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε από κοινού τα επόμενα μας βήματα με γνώμονα πάντα τις ανάγκες του Αγρότη».












 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία