BACK TO
TOP
Profi

Το νέο «πρόσωπο» της Landini στο ολοκαίνουργιo μοντέλο 230 της Σειράς 7

Η Landini εντυπωσίασε τους επισκέπτες της ιταλικής έκθεσης Fieragricola, αφού εκεί παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό το νέο Landini 7-230 των 225 ίππων.

83173425_2595450620553684_5890301695161794560_o_3

Βασίλης Σοφός

261
0

Με μια δυνατή αναβάθμιση σε πολλούς τομείς έρχεται η νέα Σειρά 7 της Landini, με το μοντέλο 7-230 να κάνει αυτές τις ημέρες την παγκόσμια πρεμιέρα του στην ιταλική έκθεση Fieragricola.

Τα δυνατά εξωτερικά χαρακτηριστικά της νέας γκάμας σίγουρα αφορούν το μπροστινό μέρος, το οποίο είναι αρκετά διαφορετικό από ό,τι μας έχει συνηθίσει η εταιρεία του Ομίλου Argo Tractors. Το νέο καπό, μαζί με την επιθετικότερη μάσκα μαρτυρούν την αλλαγή σχεδιαστικής φιλοσοφίας της φίρμας, χαρακτηριστικό που πιθανώς να δούμε και σε άλλα μοντέλα της γκάμας.

Η οροφής της καμπίνας διαθέτει τώρα 12 φωτιστικά σώματα τύπου Led, ενώ είναι και αυτή ανασχεδιασμένη. Κάτω από το όμορφο καπό βρίσκεται ένας εξακύλινδρος κινητήρας 6,7 λίτρων (24 βαλβίδες), συμμορφωμένος με τα τελευταία πρότυπα ρύπων Stage V (χρησιμοποιεί DOC και SCR).

Το μοντέλο 7-230 διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Active και Dynamic, ενώ το υδραυλικό σύστημα αποδίδει και στις δύο περιπτώσεις 123 λίτρα/λεπτό. Να σημειώσουμε ωστόσο πως υπάρχει η προαιρετική επιλογή για υδραυλικό σύστημα απόδοσης 163 λίτρων/λεπτό, εξοπλισμός διαθέσιμος αποκλειστικά για την έκδοση Dynamic.

Η έκδοση Active διαθέτει μηχανικά ελεγχόμενες βαλβίδες ενώ το Dynamic είναι εφοδιασμένο με 8 ηλεκτροϋδραυλικά καρούλια και μια βαλβίδα εκτροπής τριών οδών. Στα άλλα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει το εκθεσιακό μοντέλο που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην έκθεση περιλαμβάνονται η ηλεκτρικά υποβοηθούμενη κίνηση κλίσης του τιμονιού μέσω διακόπτη και το λεβιέ για τη ρύθμιση του ύψους του.

Επιπλέον, μέσα στην καμπίνα η Landini έχει τοποθετήσει μία οθόνη αφής 12 ιντσών με νέο μενού για τη διαμόρφωση του τρακτέρ και την προβολή εικόνας από τις κάμερες. Στην άνεση της καμπίνας έρχεται, τέλος, να προστεθεί και η επιλογή μηχανικού ή ηλεκτροϋδραυλικού ημιενεργού συστήματος απόσβεσης κραδασμών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία