Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Μηχανήματα - Εξοπλισμός

Πωλείται άροτρο

Πωλείται άροτρο MORO PIETRO 2006 4υνο - 5υνο με ελάχιστες ώρες λειτουργίας Μεσημέρι Θεσσαλονίκης. Τηλ. 6977524520 κος Τάσος

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΕΛΗΒΑΣΙΛΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Email : k.delivasilis@gmail.com

Τηλέφωνο :6983446226

Farming

Farming Aρθρογράφοι Αγρονέα

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην Λάρισα η πρώτη Ζυθοποίηση ( βρασιά) του νεοσύστατου Ζυθοποιείου της πόλης. Πρόκειται για ένα καινούργιο, σύγχρονο και  άρτια εξοπλισμένο ζυθοποιείο, το οποίο παράγει την LOLA την πρώτη λαρισαϊκή μπύρα.  Παραγωγός της  η  Ζυθοποιία Πηνειού, η οποία ιδρύθηκε πριν περίπου ένα χρόνο. Η παραγωγική δυνατότητα του, είναι 2.000 λίτρα ανά βάρδια, στοιχείο το οποίο σε συνδυασμό με τις δεξαμενές που διαθέτει  προσδίδει παραγωγική δυνατότητα  περίπου 2.000 εκατόλιτρων για το 2019, ενώ με την ολοκλήρωση του επενδυτικού πλάνου και την τοποθέτηση πρόσθετων δεξαμενών, η παραγωγική δυνατότητά θα αυξάνεται εκθετικά.  

Στόχος της Vicon κατά την κατασκευή της συρόμενης χορτοξηραντικής μηχανής Fanex 1124C ήταν η επίτευξη υψηλών επιπέδων ευελιξίας τόσο στο κεφαλάρι όσο και κατά την μεταφορά, με το «target group» να είναι οι επαγγελματίες που έχουν στην κατοχή τους μικρότερης ιπποδύναμης ελκυστήρες.