Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Μηχανήματα - Εξοπλισμός

Πωλείται πρέσα

Πωλείται εξαιρετική πρέσα σταθερού θαλάμου με μαχαίρια μάρκας New Holland BR6090 Rotocut με pick up 2,10μ., 100 bhp. Πλήρως ελεγμένη έτοιμη για δουλειά. Γ.ΧΙΓΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. Τηλ.2310780866

Στοιχεία επικοινωνίας

Agrenda Agrenda, Σύνταγμα

Email : info@agronews.gr

Τηλέφωνο :

Farming

Farming Aρθρογράφοι Αγρονέα

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην Λάρισα η πρώτη Ζυθοποίηση ( βρασιά) του νεοσύστατου Ζυθοποιείου της πόλης. Πρόκειται για ένα καινούργιο, σύγχρονο και  άρτια εξοπλισμένο ζυθοποιείο, το οποίο παράγει την LOLA την πρώτη λαρισαϊκή μπύρα.  Παραγωγός της  η  Ζυθοποιία Πηνειού, η οποία ιδρύθηκε πριν περίπου ένα χρόνο. Η παραγωγική δυνατότητα του, είναι 2.000 λίτρα ανά βάρδια, στοιχείο το οποίο σε συνδυασμό με τις δεξαμενές που διαθέτει  προσδίδει παραγωγική δυνατότητα  περίπου 2.000 εκατόλιτρων για το 2019, ενώ με την ολοκλήρωση του επενδυτικού πλάνου και την τοποθέτηση πρόσθετων δεξαμενών, η παραγωγική δυνατότητά θα αυξάνεται εκθετικά.  

Το μέγεθος της λαθροχειρίας που έχει συντελεστεί τα τελευταία 4 χρόνια στην κατανομή του Εθνικού Αποθέματος με αφετηρία βέβαια τα καινούργια βοσκοτόπια που εντάχθηκαν στο σύστημα και τα οποία «καρπώθηκαν» οργανωμένα συμφέροντα και όχι πραγματικοί κτηνοτρόφοι, επιβεβαιώνει έγγραφο του ΟΠΕΚΕΠΕ που δημοσιεύει σήμερα η Agrenda.