Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Μηχανήματα - Εξοπλισμός

Πωλείται σβωλοκόπτης

Πωλείται σβωλοκόπτης MASCHIO DRAGO DC 2,5 ή 3,0 μέτρα με 20 και 25 μαχαίρια για τρακτέρ 80-150 ίππους. Ετοιμοπαράδοτοι με διάφορους τύπους κυλίνδρων συμπίεσης (PACKER). Γ.ΧΙΓΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε Τηλ.2310780866

Στοιχεία επικοινωνίας

Agrenda Agrenda, Σύνταγμα

Email : info@agronews.gr

Τηλέφωνο :

Farming

Farming Aρθρογράφοι Αγρονέα

Kανένας κτηνοτρόφος δεν βρίσκεται απέναντί μας, απέναντι έχουμε μόνο αυτούς που αποφασίζουν χωρίς να προστατεύουν το ελληνικό προϊόν μας και είμαστε προ των πυλών για δυναμικές κινητοποιήσεις εάν δεν δώσουν άμεσα λύσεις, τόνισε στο Agronews ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Ιωάννης Γκουρομπίνος κατά την πρώτη συνεδρίαση των νέων μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας για την κατανομή αξιωμάτων, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 στο Βλαχογιάννι Δήμου Ελασσόνας.

Σε πρόταση ετήσιας ενίσχυσης µέσω ΚΑΠ ύψους περί τα 180 ευρώ το στρέµµα για τα αγροτεµάχια που θα µείνουν κάτω από το νερό ακαλλιέργητα για 1-2 χρόνια στη Θεσσαλία και υπολογίζονται περί τα 130.000-180.000 στρέµµατα στα δηµοτικά διαµερίσµατα Κιλελέρ, Αγιάς και Ρήγα Φεραίου, προχώρησαν η Πανελλήνια Οµοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων και το ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδος.