Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Γνώμες

Η δυναμική παραμένει παρά τη μικρή διόρθωση στο βαμβάκι

Κατόπιν του ισχυρού ράλι, η αγορά ψάχνει να βρει ισορροπία στα υψηλά της. Εξακολουθεί και υπάρχει δυναμική στο βαμβάκι, η οποία θα αποτυπωθεί μόλις επαναδραστηριοποιηθεί η φυσική αγορά.

Μοναδική παραφωνία για το βαμβάκι η ισοτιµία του δολαρίου

9
0

Οι ρευστοποιήσεις που σημειώνονται είναι φυσιολογικές και για την ώρα διορθώνουν σε μικρό βαθμό τις τιμές. Θετικό και υγιές είναι ότι οι τιμές Δεκεμβρίου ‘18 κρατιούνται καλύτερα από τις αντίστοιχες του Ιουλίου ‘18. Στις επόμενες συνεδριάσεις θα φανεί καλύτερα αν όσες ειδήσεις και προβλέψεις κυκλοφόρησαν από την Κίνα τελευταία ήταν φήμες ή πραγματικότητα.

Ελληνική αγορά

Το χρηματιστηριακό ράλι δεν αφήνει πολλά περιθώρια για δουλειές στη φυσική αγορά. Είναι λογικό οι αγοραστές αλλά και οι πωλητές να αποτραβηχτούν από την αγορά μέχρι να δουν τα πρώτα σημάδια ισορροπίας.

Με τις τιμές πάνω από τα 90 σεντς ανά λίμπρα είναι δύσκολο οι κλώστες της Άπω Ανατολής να προβούν σε νέες αγορές, δεδομένου και του ότι η τελική τιμή θα είναι σίγουρα πάνω από τα 100 σεντς ανά λίμπρα. Παράλληλα, η Τουρκία υποφέρει από την υποτίμηση της λίρας, επομένως οι νέες αγορές είναι εξαιρετικά δύσκολες από πλευράς της.

Γιάννης Παπαδογιάννης

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία