BACK TO
TOP
Γνώμες

Ισχυρή η αντίσταση στα 65 σεντς ανά λίµπρα

Αποδεικνύεται πως τα 65 σεντς ανά λίµπρα, το πάνω όριο του εύρους στο οποίο κινείται η αγορά, αποτελούν ισχυρό σηµείο αντίστασης.

papadogianis_M_3_6

Γιάννης Παπαδογιάννης

50
0

Σε αρκετές συνεδριάσεις της εβδοµάδας έγινε η δοκιµή να σπάσουµε τα 65 σεντς, αλλά η αγορά κατόπιν έκλεινε πάντα λίγο χαµηλότερα. Το βελτιωµένο κλίµα στον εµπορικό πόλεµο έπεισε αρκετούς κερδοσκόπους να βγουν από τις πτωτικές τους θέσεις, υποστηρίζοντας έµµεσα το χρηµατιστήριο. Παράλληλα στη φυσική αγορά φαίνεται η παγκόσµια ζήτηση να αυξάνει, αλλά ακόµα δεν έχουµε δει την πολυπόθητη ανακοίνωση αγοράς αµερικανικής ίνας από την Κίνα.

Η ζήτηση έχει αυξηθεί και αφορά κυρίως τις λευκές ή ελαφρώς «σπασµενες» χρωµατικές αποχρώσεις. Τουρκικά κλωστήρια αγόρασαν µικρές ποσότητες στα επίπεδα των 68-69 σεντς ανά λίµπρα καλύπτοντας άµεσες ανάγκες, ενώ οι εµπορικοί οίκοι προσέφεραν ανοιχτές τιµές µε πριµ 3,5 σεντ επί του χρηµατιστηρίου. ∆υσκολία διάθεσης παρουσιάζεται στα χρωµατικά υποδεέστερα βαµβάκια, τα οποία δυστυχώς είναι αρκετά σε περιοχές µε υψηλή υγρασία. Ευτυχώς, πλην του χρώµατος, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της ίνας για το εγχώριο βαµβάκι είναι πολύ καλά.


*Αναλυτής εμπορευμάτων

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία