BACK TO
TOP
Γνώμες

Πουληµένη ήδη η µισή παραγωγή βάµβακος

Το χρηµατιστήριο εξακολουθεί να κινείται στους ρυθµούς των αµερικανικών - κινεζικών διαπραγµατεύσεων.

papadogianis_M_3_8

Γιάννης Παπαδογιάννης

42
2

Στη διάρκεια της εβδοµάδας δεν είχαν προκύψει ιδιαίτερα νέα και οι τιµές δοκίµαζαν τα χαµηλά του εύρους στο οποίο κινούνται τελευταία. Με το που βγαίνει µια θετική είδηση στον εµπορικό πόλεµο το χρηµατιστήριο αµέσως δοκιµάζει υψηλότερες τιµές, χωρίς όµως να µπορεί να εδραιωθεί στα υψηλά επίπεδα. Ο βασικός λόγος είναι ότι για την ώρα µένουµε µόνο στις ανακοινώσεις χωρίς να έχουµε τελική συµφωνία για πώληση αµερικανικής ίνας στην Κίνα, µας λείπει δηλαδή η ουσία.

Οι νέες πωλήσεις συνεχίζονται τόσο σε εµπορικούς οίκους όσο και σε κλωστήρια στην Τουρκία. Εκτιµάται πως περίπου το 50% της παραγωγής µας έχει ήδη πουληθεί και θα µπορούσαµε να αυξήσουµε εύκολα αυτό το ποσοστό καθώς η ζήτηση εξακολουθεί να είναι έντονη. Οι τιµές που πληρώθηκαν στη διάρκεια της εβδοµάδας κυµάνθηκαν γύρω από τα 70 σεντς ανά λίµπρα, που αντιστοιχούν σε 1,39 ευρώ το κιλό για το εκκοκκισµένο βαµβάκι. ∆υστυχώς δεν επικρατεί το ίδιο κλίµα στον βαµβακόσπορο, όπου τα 17 λεπτά το κιλό επί αυτοκινήτου θεωρούνται το ταβάνι για τον ξηρό σπόρο.

*Αναλυτής εμπορευμάτων

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

12-11-2019 22:30Δημήτρης

θα ήθελα αν είναι δυνατόν εναν τύπο που να δίνει τελική τιμή σε συσπορο βαμβάκι που να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.. Τιμή σύσπορου = τιμή εκκοκισμένου + τιμή σπόρου - έξοδα επιχειρησης .. κάτι τετοιο ..

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία