Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Brand name

Ο υπερτυχερός «Του Τοστ» διαγωνισμού Δωδώνης

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της ΔΩΔΩΝΗ «Let’s make a toast» για τον εορτασμό των δύο χρόνων κυκλοφορίας του λαχταριστού ημίσκληρου τυριού ΔΩΔΩΝΗ «Του Τοστ». Μέσα από τον διαγωνισμό, ένας υπερτυχερός κέρδισε ένα αυτοκίνητο smart for two passion, ενώ σε αρκετούς συμμετέχοντες κληρώθηκαν πλούσια δώρα, όπως smartphones, tablets και πολλά άλλα.

aDwdwniypertyxeros

181
0

Ο υπερτυχερός που κέρδισε το αυτοκίνητο, βρέθηκε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στο εργοστάσιο της ΔΩΔΩΝΗ, όπου παρέλαβε το αυτοκίνητο του από τον κ. Μιχάλη Παναγιωτάκη, αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας.

Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά 100% ελληνικό γάλα, η ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, παράγοντας μοναδικά προϊόντα εξαίρετης ποιότητας και γεύσης καθημερινά στα τραπέζια των Ελλήνων και διεθνών καταναλωτών. 

Το ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ «Του Τοστ» κυκλοφορεί σε πλήρες και light και ξεχωρίζει για την εξαιρετική ποιότητα και τη γεμάτη γεύση του, η οποία οφείλεται στην τετράμηνη ωρίμανση του και στο 100% ελληνικό πρόβειο και αγελαδινό γάλα άριστης ποιότητας που συλλέγει η εταιρεία καθημερινά από περισσότερους από 5.500 Έλληνες παραγωγούς.

Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 56 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο 5.500 Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά  και εξαγωγική δραστηριότητα σε 50 χώρες του κόσμου, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και παράγει 100 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα.

Περισσότερα για τα προϊόντα της ΔΩΔΩΝΗ στις σελίδες:

www.dodoni.eu

www.facebook.com/Dodoni.SA

www.instagram.com/dodoni.eu

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία