BACK TO
TOP
Επιχειρηματικότητα

Στη γερμανική Hochland το 25% της εταιρείας Greek Family Farm που παράγει φέτα

Στον έλεγχο της γερμανικής Hochland περνά το 25% της ελληνικής εταιρείας παραγωγής φέτας Greek Family Farm, η οποία την προμηθεύει με φέτα με το brand "Patros" τα τελευταία τρία χρόνια.

greekfamilyfarm

Μαρία Γιουρουκέλη

64
1

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας, η οποία υπόκειται στην έγκριση της Γερμανικής Επιτροπής Ανταγωνισμού, αναμένεται μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Hochland. Το υπόλοιπο 75% των μετοχών θα παραμείνει στα χέρια των σημερινών μετόχων της Greek Family Farm, όπως και το management της.

Η Greek Family Farm (Κτηνοτροφική Μαγνησίας) που ιδρύθηκε το 2000, έχει παραγωγική δυναμικότητα 5.500 τόνων ετησίως, διαθέτει δικές της εκτάσεις για την παραγωγή βιολογικών ζωοτροφών, δικά της πρόβατα για την παραγωγή βιολογικού γάλακτος, δικό της τυροκομείο για την παραγωγή βιολογικής και συμβατικής φέτας Π.Ο.Π., ενώ συνεργάζεται με 1.000 παραγωγούς.

Η απόκτηση του 25% της Greek Family Farm αποτελεί την πρώτη σημαντική συμφωνία για την Hochland, μετά το 2017, όταν απέκτησε την αμερικανική επιχείρηση παραγωγής τυροκομικών προϊόντων Franklin Foods. Σήμερα η Hochland διαθέτει εγκαταστάσεις σε Γαλλία, Ισπανία, Ρωσία, Ρουμανία, Πολωνία, ΗΠΑ και Γερμανία.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

09-01-2019 23:35νικος

αντε και καλο ξεπουλημα !!!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία