Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Μελισσοκομίας στην Κηφισιά

Διήμερο επιμορφωτικό πρόγραμμα μελισσοκομίας στις 19 και 20 Νοεμβρίου διοργανώνει ο Σύλλογός Μελισσοκόμων Ν. Αττικής, το οποίο αφορά σε επαγγελματίες μελισσοκόμους, ερασιτέχνες, ή απλώς άτομα με ενδιαφέρον στη μέλισσα και τα προϊόντα της.

-

194
0

Σκοπός του προγράμματος που διοργανώνει ο Σύλλογός Μελισσοκόμων Ν. Αττικής είναι η αποτελεσματική εμπορική προώθηση και διάθεση των προϊόντων της μέλισσας, η ενημέρωση σε θέματα ασφάλειας γύρω από τη μέλισσα και τα προϊόντα της, η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τον κόσμο της μέλισσας. Το πρόγραμμα είναι διαδραστικό, θα έχει διάρκεια 7 ώρες και θα διατεθεί χρόνος για συζήτηση. Αφορά σε μέλη του Συλλόγου, επαγγελματίες μελισσοκόμους, ερασιτέχνες, ή απλώς άτομα με ενδιαφέρον στη μέλισσα και τα προϊόντα της. Στο τέλος του προγράμματος θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Παρατίθεται το αναλυτικό πρόγραμμα και η αίτηση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6977675384 (Πρόεδρος κα Μαρία Κοκκίνου).

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ

Τόπος διεξαγωγής: Άστυ Αιγυπτιωτών Ελλήνων, Πλατεία Ηρώων 7, Κηφισιά

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Συμπληρώστε εδώ την αίτηση συμμετοχής.

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
16:30 - 17:00
Προσέλευση - εγγραφές
17:00 - 17:45
Τυποποίηση-ετικέτα και επισήμανση-εξαγωγές μελιού.
Ν. Μπαρτζής, Τυποποιητής, έμπορος μελιού.
17:45 - 18:30
Φορολογικές υποχρεώσεις αγροτών-μελισσοκόμων.
Μ. Χελιώτης, Οικονομολόγος, Λογιστής Α΄ τάξης.
18:30 - 18:45
Διάλειμμα
18:45 - 19:30
Παράγοντες κινδύνου στο μέλι. Ορθή διαχείριση της παραγωγής για την αποτροπή τους.
Ε. Τσάλου, Κτηνίατρος DVM, MSc Public Health, Υποψήφια Διδάκτορας Τμήματος Κτηνιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
19:30 - 20:15
Δασικές πυρκαγιές και μελισσοκομία.
Κ. Γρίβας, Γεωπόνος.


Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019
17:00 - 17:30
Μελισσοκομία σε κτίρια και πάρκα στον αστικό ιστό: το παράδειγμα του Κτήματος Συγγρού.
Π. Σκοτειδάκης, Γεωπόνος, τ. Πρόεδρος ΙΓΕ.
17:30 - 18:30
Η σημασία των εργαστηριακών αναλύσεων για την ποιότητα του μελιού και ο έλεγχος των αποτελεσμάτων. Η ορθή επισήμανση και η εφαρμογή των απαιτήσεων HACCP για τη σύννομη διάθεση του μελιού.
Ν. Ηλιόπουλος, Χημικός MSc, Δ/ντής εργαστηρίου HELLASCHEM.
18:30 - 18:45
Διάλειμμα
18:45 - 20:00
Αλλεργία στα υμενόπτερα – Αντιμετώπιση και θεραπεία.
Ν. Μήκος, Αλλεργιολόγος, επιμελητής Α΄ Λαϊκού Νοσοκομείου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία