BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Μελισσοκομίας στην Κηφισιά

Διήμερο επιμορφωτικό πρόγραμμα μελισσοκομίας στις 19 και 20 Νοεμβρίου διοργανώνει ο Σύλλογός Μελισσοκόμων Ν. Αττικής, το οποίο αφορά σε επαγγελματίες μελισσοκόμους, ερασιτέχνες, ή απλώς άτομα με ενδιαφέρον στη μέλισσα και τα προϊόντα της.

-

59
0

Σκοπός του προγράμματος που διοργανώνει ο Σύλλογός Μελισσοκόμων Ν. Αττικής είναι η αποτελεσματική εμπορική προώθηση και διάθεση των προϊόντων της μέλισσας, η ενημέρωση σε θέματα ασφάλειας γύρω από τη μέλισσα και τα προϊόντα της, η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τον κόσμο της μέλισσας. Το πρόγραμμα είναι διαδραστικό, θα έχει διάρκεια 7 ώρες και θα διατεθεί χρόνος για συζήτηση. Αφορά σε μέλη του Συλλόγου, επαγγελματίες μελισσοκόμους, ερασιτέχνες, ή απλώς άτομα με ενδιαφέρον στη μέλισσα και τα προϊόντα της. Στο τέλος του προγράμματος θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Παρατίθεται το αναλυτικό πρόγραμμα και η αίτηση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6977675384 (Πρόεδρος κα Μαρία Κοκκίνου).

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ

Τόπος διεξαγωγής: Άστυ Αιγυπτιωτών Ελλήνων, Πλατεία Ηρώων 7, Κηφισιά

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Συμπληρώστε εδώ την αίτηση συμμετοχής.

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
16:30 - 17:00
Προσέλευση - εγγραφές
17:00 - 17:45
Τυποποίηση-ετικέτα και επισήμανση-εξαγωγές μελιού.
Ν. Μπαρτζής, Τυποποιητής, έμπορος μελιού.
17:45 - 18:30
Φορολογικές υποχρεώσεις αγροτών-μελισσοκόμων.
Μ. Χελιώτης, Οικονομολόγος, Λογιστής Α΄ τάξης.
18:30 - 18:45
Διάλειμμα
18:45 - 19:30
Παράγοντες κινδύνου στο μέλι. Ορθή διαχείριση της παραγωγής για την αποτροπή τους.
Ε. Τσάλου, Κτηνίατρος DVM, MSc Public Health, Υποψήφια Διδάκτορας Τμήματος Κτηνιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
19:30 - 20:15
Δασικές πυρκαγιές και μελισσοκομία.
Κ. Γρίβας, Γεωπόνος.


Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019
17:00 - 17:30
Μελισσοκομία σε κτίρια και πάρκα στον αστικό ιστό: το παράδειγμα του Κτήματος Συγγρού.
Π. Σκοτειδάκης, Γεωπόνος, τ. Πρόεδρος ΙΓΕ.
17:30 - 18:30
Η σημασία των εργαστηριακών αναλύσεων για την ποιότητα του μελιού και ο έλεγχος των αποτελεσμάτων. Η ορθή επισήμανση και η εφαρμογή των απαιτήσεων HACCP για τη σύννομη διάθεση του μελιού.
Ν. Ηλιόπουλος, Χημικός MSc, Δ/ντής εργαστηρίου HELLASCHEM.
18:30 - 18:45
Διάλειμμα
18:45 - 20:00
Αλλεργία στα υμενόπτερα – Αντιμετώπιση και θεραπεία.
Ν. Μήκος, Αλλεργιολόγος, επιμελητής Α΄ Λαϊκού Νοσοκομείου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία