BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Τα Packaging Awards 2020 έρχονται για να αναδείξουν ξανά την καινοτομία

Διανύοντας μια απαιτητική περίοδο, στην οποία η επιστροφή στο «business as usual» είναι αναγκαία, τα Packaging Awards 2020 έρχονται, στο πλαίσιο των σχετικών οδηγιών για την ασφάλεια και την υγεία, να αναδείξουν για άλλη μια φορά την καινοτομία στον σχεδιασμό της συσκευασίας, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν και την τεχνολογία που αξιοποιήθηκε.

packaging_awards

15
0

Η Κριτική Επιτροπή των βραβείων, με Πρόεδρο τον Αντώνη Ποταμίτη, Πρόεδρο ΔΣ του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλος WEST, σημειώνει τη βαρύτητα που έχει η διεξαγωγή των συγκεκριμένων βραβείων για τον κλάδο, κάτι που αποδεικνύει και ο σημαντικός αριθμός υποβολών υποψηφιοτήτων των εταιρειών.

Yποβολή υποψηφιοτήτων έως την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Μαζί με τη σταδιακή επαναφορά μας στην κανονικότητα οι πρώτες υποψηφιότητες άρχισαν να καταφθάνουν! Ωστόσο για να έχετε τον απαραίτητο χρόνο να προετοιμάσετε σωστά τις υποψηφιότητές σας και να διεκδικήσετε βραβεία που θα αναδείξουν τις συσκευασίες σας και θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη των πελατών σας, έχουμε επαρκή παράταση προθεσμίας μέχρι την Παρασκευή 22 Μαΐου.

Δείτε αναλυτικά τις ανανεωμένες κατηγορίες των βραβείων, υποβάλετε τις υποψηφιότητές σας στο www.packagingawards.gr.


Δείτε αναλυτικά τις ανανεωμένες κατηγορίες των βραβείων, υποβάλετε τις υποψηφιότητές σας και αποκτήστε ένα μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Οι νικητές των Packaging Awards 2020 έχουν την μοναδική ευκαιρία να δηλώσουν υποψηφιότητα και να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον κορυφαίο παγκόσμιο θεσμό βραβείων συσκευασίας WORLDSTAR Packaging Awards 2021, που διοργανώνεται από τον World Packaging Organisation.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία