BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Παραδοσιακά προϊόντα στο 16ο Συνέδριο Γαστρονομίας

Στις 19-21 Οκτωβίου στο Ζάππειο η Ελλάδα θα γίνει το κέντρο γαστρονομίας και οίνου της Ευρώπης.

asynedrioGASTROINOU2

0
0

Το Συνέδριο «Η Ευρώπη των γεύσεων – Ελλάδα: Τουρισμός – Οίνος – Γαστρονομία» θα φιλοξενήσει εκτός από τις συνεδριακές εκδηλώσεις και μία μεγάλη έκθεση για τη διασύνδεση της πρωτογενούς και δευτερογενούς αγροτικής παραγωγικής διαδικασίας με την κατανάλωση, ενώ θα προβάλλεται και θα αναδεικνύεται από τις περιφέρειες και τους δήμους, η ευρωπαϊκή ιστορική κληρονομιά με τον τοπικό γαστρονομικό πολιτισμό κάθε περιοχής και με τα παραδοσιακά προϊόντα.


Η επίσημη συνέντευξη τύπου της Ceuco, ενόψει του 16ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας – ετήσιο συνέδριο της CEUCO στο οποίο θα συμμετέχουν δεκάδες ευρωπαϊκές χώρες με πάνω από 400 συνέδρους, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου ώρα 17:00 στο Ζάππειο Μέγαρο.


Στη  συνέντευξη τύπου θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα του συνεδρίου της Ceuco και οι εκδηλώσεις του τριημέρου.


Θα  έχουν την τιμή να παρουσιάσουν ο Πρόεδρος της Ceuco κ. Carlos Martin Cosme, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις κ. Μουζάκης Κωνσταντίνος και o Γενικός Διευθυντής της Mact Media Group κ. Καραχρήστος Γιώργος.


Σημειώνεται ότι τα εγκαίνια θα γίνουν την ίδια ημέρα, Παρασκευή 19/10 στις 18:30.

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 θα διεξαχθεί συνέδριο με θέμα Αγροδιατροφή και Τουρισμός, ώρες 16:00 – 20:00 μμ

Το πρόγραμμα του συνεδρίου έχει ως εξής:

Άνοιγμα συνεδρίου – Γενικός Διευθυντής Mact Media Group κ. Γιώργος Καραχρήστος

Χαιρετισμός από Πρόεδρο Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις κ. Κωνσταντίνο Μουζάκη

Εισηγήσεις:

Υπεύθυνος Oργανωτικής Yποστήριξης της Συντονιστικής Επιτροπής κ. Παναγιώτης Πέτρου

Ομιλία από Υπουργείο Τουρισμού

Επίκουρος Καθηγητής Χαροκόπειου Πανεπιστημίου κ. Γεώργιος Μπόσκου με θέμα: Συστατικά της ελληνικής κουζίνας με διατροφή προστιθέμενης αξίας

Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ιωάννης Μπουτίνας

Προέδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος

Γενικός Γραμματέας ΠΟΕΣΕ κ. Γιώργος Μουράσης

ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, Διευθυντής Τμήματος Διατροφολογίας NEW YORK GOLLEGE, Αντιπρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου, Μεσογειακή Διατροφή στα εστιατόρια της Μεσογείου κ. Νίκος Κατσαρός

κ. Τριαντάφυλλος Πετκανόπουλος

Προέδρος Ελληνικού ICOMOS κ. Αθανάσιος Νακάσης με θέμα: διατροφή στην αρχαιότητα

Γενική Γραμματέας ΠΕΤΕΤ κα. Μαρίνα Πούλιου

ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Θεοφάνης Γεωργόπουλος

Διευθυντής Ένωσης Νέοι Αγρότες κ. Σωτήρης Κουτσομήτρος

Προέδρος Επιμελητήριου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προέδρος Επιμελητήριου Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Κυρίτσης

Οικονομολόγος κ. Παντελής Σκαρλάτος με θέμα: Προώθηση αγροτικών προϊόντων

Αντιδήμαρχος Λευκάδας κ. Θανάσης Περδικάρης


Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου-έκθεσης εδώ

 
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της διοργάνωσης
https://europegastronomy-athens2018.com

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία