BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Summer Fancy Food Show στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο

Στις 23 με 25 Ιουνίου 2019 θα διεξαχθεί η 65η ετήσια, διεθνής επαγγελματική έκθεση Summer Fancy Food Show, στον εκθεσιακό χώρο JACOB JAVITS στη Nέα Yόρκη από τον σύνδεσμο «Specialty Food Association» στον οποίο συμμετέχουν πάνω από 3.000 μέλη.

anewyorksummerfancyfoodshowliberty

3
0

Θεωρείται η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών της Βορείου Αμερικής και προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από τον χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών καθώς και του Τύπου.

Το 2018 η Ελλάδα ήταν η Τιμώμενη Χώρα (Partner Country) στην εν λόγω έκθεση, καταλαμβάνοντας την καλύτερη θέση στο εκθεσιακό κέντρο επωφελούμενη από την πρόσθετη προβολή που έδωσε ώθηση στην προώθηση των ελληνικών τροφίμων στις αγορές της Βορείου Αμερικής. Στη διοργάνωση του 2019, το ελληνικό περίπτερο θα βρίσκεται στο Level 3, δίπλα στο ιταλικό εθνικό περίπτερο και στόχος είναι μια εξίσου καλή εθνική συμμετοχή.

Προϊόντα που προβάλλονται: γαλακτοκομικά, έτοιμα γεύματα, ορεκτικά, προϊόντα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, μέλι, καφές, τσάι, μαρμελάδες, χυμοί, μη αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά, βιολογικά προϊόντα, gourmet, ιχθυηρά, σπεσιαλιτέ, κατεψυγμένα προϊόντα, σάλτσες, λάδι, ξύδι, ρύζι, ζυμαρικά, φρούτα και λαχανικά (φρέσκα, κατεψυγμένα, αποξηραμένα ή κονσερβοποιημένα), μπαχαρικά, κρασιά κ.ά.

Κόστος συμμετοχής: To κόστος ανέρχεται σε 6.230 €/booth πλέον ΦΠΑ 24% ή 9.870 €/booth πλέον ΦΠΑ 24% μέσω του Προγράμματος ‘Επιχειρούμε Έξω’.
Το κόστος του γωνιακού περιπτέρου επιβαρύνεται με 10% επιπλέον. Διευκρινίζεται ότι το επιπλέον ποσό που αφορά το γωνιακό περίπτερο θα πληρωθεί στην εξόφληση μετά τη χωροθέτηση των περιπτέρων και ότι η πληρωμή του επιπλέον ποσού με την προκαταβολή, σε καμμία περίπτωση δεν εξασφαλίζει γωνιακό περίπτερο.

Ένα Booth αντιστοιχεί σε 100 τετρ. πόδια ή ≈ 9,3 τ.μ

Το παραπάνω κόστος περιλαμβάνει:
- ενοίκιο χώρου και κατασκευή περιπτέρου με πλήρη εξοπλισμό stand
- τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand)
- επιτόπια παρουσία υπαλλήλων της Enterprise Greece για το σύνολο των εκθετών
- καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης
- έκδοση έντυπου καταλόγου εκθετών
- αποστολή στην έκθεση και ασφάλιση των εκθεμάτων (δεν περιλαμβάνεται η επιστροφή τους στην Ελλάδα)

Για όλες τις επιχειρήσεις θα υπάρξει μέγιστο όριο στο βάρος των εκθεμάτων σε σχέση με τα τετραγωνικά μέτρα. Σε περίπτωση μεγαλύτερου όγκου ή βάρους των εκθεμάτων από το προβλεπόμενο (ανά τμ), το επιπλέον κόστος θα βαρύνει την εταιρεία που προβάλλεται και θα εξοφλείται απευθείας στην εταιρεία που θα αναλάβει τη μεταφορά των εκθεμάτων. Η μεταφορά καλύπτει τη δαπάνη των εκθεμάτων ενός και μόνο εκθέτη ανά συμμετοχή, με τα αντίστοιχα παραστατικά του.
Περίπτερα με περισσότερους του ενός εκθέτες θα πρέπει να έρθουν απευθείας σε επαφή με τον μεταφορέα της έκθεσης για τυχόν επιπλέον κόστος.

Όροι συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους (εδώ η φόρμα) με τα αιτούμενα τετραγωνικά μέτρα. Στη συνέχεια, για να ολοκληρωθεί η δέσμευση του χώρου, θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή ίση με το 50% του κόστους συμμετοχής (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), για την οποία θα σταλεί ηλεκτρονική ενημέρωση. Ειδικότερα, θα δοθεί ηλεκτρονικός κωδικός που θα χρησιμοποιηθεί τόσο για την πληρωμή της προκαταβολής όσο και για την εξόφληση, που θα ολοκληρωθεί μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, και οπωσδήποτε έως τις 3 Ιουνίου 2019. Σε περίπτωση αυξημένης συμμετοχής, ενδέχεται να υπάρξει περιορισμός των τετραγωνικών που θα μπορούν τελικά να διατεθούν σε σχέση με τα αιτούμενα μέτρα.

Αναλυτικά ο κανονισμός συμμετοχής στις διεθνείς εμπορικές εκθέσεις εδώ

Προθεσμία υποβολής αιτήματος συμμετοχής: 28 Φεβρουαρίου 2019 ή μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου χώρου

Υπεύθυνη διοργάνωσης: Φ. Ζωγοπούλου > τηλ: 210 33 55 795 / email: f.zogopoulou@enterprisegreece.gov.gr

Enterprise Greece
Βασιλίσσης Σοφίας 109, ΤΚ: 11521 Αθήνα
τηλ: 210 33 55 700
email: info@enterprise.gov.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία