Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγελαδοτροφία

Νέους στην παραγωγή, προτείνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Γάλακτος

Στην σπουδαιότητα ενθάρρυνσης και παρότρυνσης των νέων να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα, την κτηνοτροφία και την παραγωγή γάλακτος αναφέρθηκε ο Διαχειριστής του Ινστιτούτου Ελληνικού Γάλακτος (ΙΓΕ) και αντιπρόεδρος της Κρι Κρι Α.Ε, Γιώργος Κοτσαμπάσης κατά την ομιλία του στην ημερίδα με θέμα το «Ελληνικό Γάλα και την Αγελαδοτροφία» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Σερρών το Σάββατο 23/2.

gala1_4

Χρήστος Διαμαντόπουλος

24
0

Επιπλέον ο κ. Γιώργος Κοτσαμπάσης τόνισε την σημασία στήριξης της ελληνικής γαλακτοπαραγωγής και ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των Ελλήνων γαλακτοπαραγωγών, καθώς και τη βαρύτητα που δίνεται από το ΙΕΓ στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των καταναλωτών για το ελληνικό γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα που προέρχονται από αυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ινστιτούτου Ελληνικού Γάλακτος αναφέρει:

Οι στόχοι και το πλάνο ενεργειών του Ινστιτούτου Ελληνικού Γάλακτος (ΙΕΓ) παρουσιάστηκαν στην ημερίδα με θέμα το «Ελληνικό Γάλα και την Αγελαδοτροφία» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Σερρών το Σάββατο 23/2.

Πιο συγκεκριμένα ο Διαχειριστής του ΙΕΓ και αντιπρόεδρος της Κρι Κρι Α.Ε, Γιώργος Κοτσαμπάσης αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα ενθάρρυνσης και παρότρυνσης των νέων να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα, την κτηνοτροφία και την παραγωγή γάλακτος, τη σημασία στήριξης της ελληνικής γαλακτοπαραγωγής και ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των Ελλήνων γαλακτοπαραγωγών, καθώς και τη βαρύτητα που δίνεται από το ΙΕΓ στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των καταναλωτών για το ελληνικό γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα που προέρχονται από αυτό.

Στην ημερίδα συμμετείχαν ως κύριοι ομιλητές οι: Γιώργος Βαλεργάκης επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ.,  Μαριάνθη Μαλιάρη, Συνεργάτιδα Αναπτυξιακών Προγραμμάτων  της Τράπεζας Πειραιώς, Γιώργος Κεφαλάς, παραγωγός Αγελαδινού Γάλακτος, Αλέξανδρος Θεοδωρίδης Επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. Τη συζήτηση συντόνισε ο Αθανάσιος Μπαντής, Μέλος του Δ.Σ του ΕΛ.Γ.Ο.-Δήμητρα.

Αυξημένος ήταν ο αριθμός των αγελαδοτρόφων που εγγραφήκανε ως ‘Συνδεδεμένα Μέλη’, ώστε να ενημερώνονται και να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις του Ινστιτούτου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία