Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Ισορροπεί το βαμβάκι στα 65 σεντς ανά λίμπρα

Οι τιµές δυσκολεύονται να ξεπεράσουν τα 65 σεντς, χωρίς παράλληλα να καταγράφουν κάποια σηµαντική διόρθωση. Αναλυτές για πρώτη φορά άρχισαν να χαρακτηρίζουν την αγορά βάµβακος ως υπερ-αγορασµένη λόγω των διαρκών κερδοσκοπικών τοποθετήσεων στο σύνολο των εµπορευµάτων.

papadogianis_M_3_8

Γιάννης Παπαδογιάννης

343
0

Ο διαχωρισµός από τη φυσική αγορά εξακολουθεί να υφίσταται και αυτό αποτυπώνεται στην πίεση του πριµ (βάση) επί των χρηµατιστηριακών τιµών για τη νέα σοδειά. Αφού το χρηµατιστήριο κρατιέται, βιώνουµε µια διαρκή πίεση στη φυσική αγορά µέσω της πιεζόµενης βάσης.

Πάνω στη χρηµατιστηριακή άνοδο είχαµε περαιτέρω κλεισίµατα τιµών ανοιχτών συµβολαίων από πλευράς εκκοκκιστών. Το άσχηµο είναι πως οι προπωλήσεις µας φέτος είναι λιγότερες και δεν µπορούµε να επωφεληθούµε σε µεγάλο βαθµό την ανοδική πορεία του χρηµατιστηρίου. Αναφορικά µε νέες προπωλήσεις, οι διαπραγµατεύσεις προχωρούν µόνο όταν προσφέρουµε στα ίδια επίπεδα µε τις τιµές ∆εκεµβρίου ‘20, δηλαδή χωρίς κάποιο πριµ. Τέλος, να σηµειωθεί ότι το δολάριο εξακολουθεί να αποτελεί εµπόδιο στην ανταγωνιστικότητα των τιµών µας, µειώνοντας την τελική τιµή που λαµβάνουµε σε ευρώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία