BACK TO
TOP
Βιολογική Παραγωγή

Στους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης Πελοποννήσου οι Λάκωνες για τα βιολογικά

Στοιχεία για βιολογικά και ΑΤΑΚ κατέθεσαν στο σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης Πελοποννήσου, οι βιοκαλλιεργητές Λακωνίας την Τετάρτη 30 Μαΐου.

9
0

Επιτροπή αποτελούμενη από μέλη της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γραμματέας και ένα μέλος), επισκέφθηκε τα γραφεία του Περιφερειακού Γραφείο Τρίπολης του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.).

Στην ανακοίνωσή τους οι Λάκωνες βιοκαλλιεργητές αναφέρουν ότι η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη κατόπιν συνεννόησης και σκοπό είχε την προσκόμιση στοιχείων από πλευράς μας αλλά και την προφορική ενημέρωση του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. μετά τα όσα έχουν συμβεί και συνεχίζουν να συμβαίνουν με το θέμα της Βιολογικής Γεωργίας ΠΑΑ 2007-2013, Μέτρο 2.1.4 και τα οποία έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα.

«Η συνάντηση διήρκησε πάνω από δύο ώρες, διεξήχθη σε κλίμα αλληλοκατανόησης και η δέσμευση που πήραμε από το Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. ήταν ότι, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, θα εξεταστούν όλα τα στοιχεία, θα διενεργηθεί έλεγχος και θα καταλογιστούν ευθύνες στους εμπλεκόμενους, όπου υπάρχουν.

Παράλληλα έχει υποβληθεί καταγγελία και στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για το ίδιο θέμα αλλά και για το θέμα του Α.Τ.Α.Κ., το οποίο έχει επίσης δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία