BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τη νέα σπαρτική N500C Air Drill λάνσαρε η John Deere, παραγγελίες από τον Ιούνιο

Όπως λέει η κατασκευάστρια, η N500C παρέχει στους χειριστές ευκολότερη πρόσβαση στον μετρητή και εξασφαλίζει σπορά με ακρίβεια στη τοποθέτηση των σπόρων.

Deere_n500_C_2

Βασίλης Σοφός

41
0

Βασισμένη στα πολύ καλά χαρακτηριστικά που προσφέρει η 1990CCS, η νέα σπαρτική N500C Series της John Deere έρχεται το 2019 να προσφέρει ακόμη πιο βελτιωμένα χαρακτηριστικά.

Το νέο μηχάνημα ενσωματώνει τη τελευταία τεχνολογία σποράς, όπως είναι το σύστημα ProSeries Openers, που στόχο έχει να προσφέρει στους παραγωγούς σπορά ακριβείας με στόχο φυσικά την αυξημένη παραγωγικότητα.



Σύμφωνα με τον διευθυντή μάρκετινγκ των προϊόντων σποράς της John Deere, Ryan Hough, το N500C δίνει λύσεις σε όλες τις απαιτήσεις των παραγωγών για βελτίωση του εξοπλισμού σποράς.

Όπως λέει η κατασκευάστρια, το N500C παρέχει στους χειριστές ευκολότερη πρόσβαση στον μετρητή και εξασφαλίζει σπορά με ακρίβεια στη τοποθέτηση των σπόρων. Εξωτερικά το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει κανείς στο νέο μηχάνημα είναι το επανασχεδιασμένο κύριο πλαίσιο και η δεξαμενή.

Ο ανεμιστήρας είναι τοποθετημένο στην μπροστινή πλευρά και η πλατφόρμα είναι ανυψωμένη, χαρακτηριστικά που δίνουν στον χειριστή άνετη πρόσβαση στους μετρητές για αποφράξεις και καθαρισμό.



Η N500C Air Drill είναι διαθέσιμη σε πλάτη 9.14, 11, 12.2, 12.8 μέτρων. Έχει εμπρόσθιες και πίσω σειρές, με κενά των 7,5 και 15 ιντσών (19 και 38 εκατοστά) ή με κενά 10 και 20 ιντσών (25,4 και 51 εκατοστά). Ακόμη είναι διαθέσιμη και μια έκδοση με μονή σειρά και κενά 15 ιντσών (19 εκατοστά).

Όπως αναφέρει η εταιρεία, οι νέες σπαρτικές N500C θα είναι διαθέσιμες για παραγγελία από τον Ιούνιο με τις παραδόσεις των πρώτων μηχανημάτων να αναμένονται στο τέλος του 2019.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία