BACK TO
TOP
Τεχνολογία

ExactRate: Η νέα μέθοδος εξοικονόμησης λιπάσματος της John Deere

Το σύστημα John Deere ExactRate ελέγχει με απόλυτη ακρίβεια την εφαρμογή υγρού λιπάσματος κατά τη διάρκεια της φύτευσης και «πράττει» αναλόγως, περιορίζοντας την άσκοπη και κοστοβόρα χρήση εισροών.

1775nt_planter_16r_30_r4d054719_large_8f5c862766160e34372b7b4bc9104e3471b3c43d

Βασίλης Σοφός

14
0

Ακόμη πιο αποτελεσματικές κάνει τις φυτευτικές μηχανές η John Deere, με την τοποθέτηση σε αυτές του νέου συστήματος ExactRate, μιας εργοστιασιακής λύσης που επιτρέπει την παρακολούθηση και τον έλεγχο της εφαρμογής υγρού λιπάσματος κατά την εργασία, μέθοδος που εξοικονομεί πόρους και, φυσικά, χρήματα.

«Το ExactRate δίνει στους χειριστές τον έλεγχο των τμημάτων ανά σειρά για να μείωσουν το κόστος από τη χρήση λιπασμάτων και την ποσότητα των χημικών ουσιών που εφαρμόζονται στο πεδίο με την απενεργοποίηση της εφαρμογής σε περιοχές αλληλεπικάλυψης ή μη εφαρμογής», αναφέρει ο Ryan Hough, διευθυντής μάρκετινγκ για τα προϊόντα φύτευσης και σποράς της John Deere.

«Με τη χρήση του ExactRate, οι πελάτες μπορούν να εφαρμόζoυν το σωστό προϊόν, με το σωστό ρυθμό, την κατάλληλη στιγμή και στο σωστό μέρος», τονίζει.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, το σύστημα ExactRate είναι συμβατό με επιλεγμένα μοντέλα μηχανημάτων John Deere συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων 1775NT, 1795, DB60, DB 44 και DB66. Χάρη στην υδραυλική αντλία, το ExactRate μπορεί να λειτουργήσει με μέγιστες ταχύτητες έως 16 χλμ./ώρα, επιτρέποντας στους χειριστές να φυτεύσουν μέχρι και 5,9 στρέμματα/ώρα.

Όπως αναφέρει η John Deere, η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με τα τερματικά John Deere 4640 Universal Display και 4600CommandCenter, επιτρέποντας στους χειριστές να κάνουν οποιαδήποτε διαχείριση μέσα από την καμπίνα του τρακτέρ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία