BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Raven AutoCart: Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν για το σύστημα αυτόνομης οδήγησης του τρακτέρ

Το AutoCart είναι η τεχνολογία που επιτρέπει στο τρακτέρ να προσεγγίσει αυτόνομα -χωρίς οδηγό- τον κάδο ή την αλωνιστική και να συντονίζεται με αυτό, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν μάλιστα και οι προπαραγγελίες.

2020-12-02_Driverless_Ag_Technology_-_AutoCart_and_CNHi_Combine

Βασίλης Σοφός

29
0

Τρακτέρ χωρίς οδηγό που θα πλησιάζουν μαζί τον κάδο φόρτωσης την αλωνιστική, θα φορτώνουν και θα ξαναγυρίζουν πίσω είχε φανταστεί η Raven και το κάνει πραγματικότητα με το καινοτόμο σύστημα AutoCart, το οποίο ξεκινά να διατίθεται από τις αρχές του 2021. Με το AutoCart, το τρακτέρ χωρίς οδηγό συγχρονίζεται απόλυτα με την αυτοκινούμενη αλωνιστική μηχανή. Ο έλεγχος γίνεται από την καμπίνα αυτής της αλωνιστικής ενώ, σύμφωνα με τον Brian Meyer, αντιπρόεδρο της Raven, το AutoCart είναι η λύση για την ανακούφιση από το στρες κατά τη συγκομιδή.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, το σύστημα βελτιώνει την κερδοφορία μιας εταιρείας, επειδή οι ώρες τις οποίες δεν απασχολείται ο οδηγός -ο οποίος σε άλλη περίπτωση πρέπει να είναι και έμπειρος χειριστής κάδου- μπορούν να αξιοποιηθούν για άλλες δραστηριότητες.

Το AutoCart προσφέρει λοιπόν τη δυνατότητα λειτουργίας και παρακολούθησης ενός τρακτέρ χωρίς οδηγό με το τρακτέρ να κινείται αυτόνομα με ακρίβεια μικρότερη του ενός εκατοστού, κάνοντας χρήση του λειτουργικού συστήματος RS1 και την οπτικής καθοδήγησης VSN.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία