BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Συνεργασία μακράς διαρκείας υπογράφουν ξανά Deutz και γκρουπ SDF

Η επιτυχής συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών οδήγησε στην ανανέωση της συμφωνίας. Ωστόσο, αυτή δεν περιλαμβάνει μόνο την προμήθεια κινητήρων για τα τρακτέρ του γκρουπ SDF, αλλά επικεντρώνεται και στη διεύρυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας μεταξύ των δύο εταιρειών.

7_series_T4F_news_gallery1

Βασίλης Σοφός

35
0

Η εδώ και δεκαετίες συνεργασία του γκρουπ SDF με την κατασκευάστρια κινητήρων Deutz ανανεώνεται και πάλι, με τις δύο εταιρείες να συμφωνούν στην προμήθεια μιας σειράς νέων κινητήρων κάτω των 4 λίτρων αλλά και των μεγαλύτερων της Deutz, TCD 4.1, 6.1 και 7.8 λίτρων, οι οποίοι φυσικά συμμορφώνονται με τα νέα πρότυπα ρύπων Stage V.

Από την πλευρά της υποστήριξης, ανοίγονται πλέον και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας του προγράμματος ανταλλαγής κινητήρων και ανταλλακτικών Xchange. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η μακροπρόθεσμη συμφωνία θα μας βοηθήσει να ενισχύσουμε περαιτέρω και να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την SDF», δήλωσε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Deutz AG για τις πωλήσεις, τις υπηρεσίες και το μάρκετινγκ, Michael Wellenzohn.

«Το γεγονός ότι η SDF επέλεξε τη Deutz ως στρατηγικό εταίρο σε αυτήν τη συνεργασία υπογραμμίζει για άλλη μια φορά την επιτυχία της μακροχρόνιας επιχειρηματικής μας σχέσης», δήλωσε ο ίδιος.

Ένας άλλος βασικός στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η τέλεια εφαρμογή των κινητήρων στις υπάρχουσες σειρές Deutz-Fahr 5, 6, 7, 8 και 9, καθώς και σε μια νέα επερχόμενη σειρά μεσαίας και υψηλής ιπποδύναμης.

Έτσι, οι δύο εταιρείες αποκτούν τους πιο στενούς δεσμούς που είχαν ποτέ, αφού η γνώση κινητήρων και τρακτέρ γίνεται αμφίδρομη και κατά συνέπεια η τεχνική υποστήριξη πιο ολοκληρωμένη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία