BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Σε απόλυτη σύμπνοια φέρνει η Rauch την πλατφόρμα διαχείρισης NEXT με το agrirouter

Η RAUCH Landmaschinenfabrik GmbH εστιάζει όλο και περισσότερο σε ψηφιακές λύσεις στη σύγχρονη γεωργία. Έτσι κάνει την πλατφόρμα Next Machine Management πλήρως συνεργάσιμη με το λογισμικό agrirouter.

csm_RAUCH_NMM_agrirouter_w_73078d2dc6

Βασίλης Σοφός

19
0

Το NEXT Machine Management είναι ένα κεντρικό συστατικό του αρθρωτού συστήματος διαχείρισης αγροκτημάτων NEXT Farming για ατομική διαχείριση ψηφιακών λειτουργιών. To σύστημα «τρέχει με τα μηχανήματα της Rauch και δικτυώνει έξυπνα τους μικτούς στόλους για μεγαλύτερη αποδοτικότητα και υψηλότερες αποδόσεις χρησιμοποιώντας δεδομένα μηχανημάτων μεταξύ κατασκευαστών.

Τα δεδομένα ιχνηλάτησης του μηχανήματος απεικονίζονται σε χάρτη και τα χρώματα δείχνουν τις διαφορετικές τιμές των δεδομένων του μηχανήματος και τις συνολικές και μέσες τιμές τους. Επίσης, τα δεδομένα εντολών μπορούν στη συνέχεια να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν, για παράδειγμα, για σχεδιασμό καλλιέργειας, τεκμηρίωση συμβατή και εξισορρόπηση λιπασμάτων. Με ένα μόνο κλικ, η εντολή μετατρέπεται σε μια γρήγορη αναφορά που περιέχει όλες τις σημαντικές πληροφορίες.

Όλα αυτά μπορούν ήδη να εφαρμοστούν σήμερα με ένα διανομέα λιπασμάτων της RAUCH που έχει σχεδιαστεί για χρήση με γνώμονα τη βιωσιμότητα και την ακρίβεια. Αλλά πώς μπορεί το NEXT Machine Management να επιτρέπει τη δημιουργία και την αποστολή διαφόρων μέτρων;

Στον διαχειριστή εξαγωγής, τα προγραμματισμένα μέτρα, οι χάρτες εφαρμογών, οι τροχιές οδήγησης και τα περιγράμματα μπορούν να σταλούν στο μηχάνημα μέσω του agrirouter. Το agrirouter είναι μια παγκόσμια πλατφόρμα ανταλλαγής δεδομένων για αγρότες και εργολάβους, με την οποία μπορούν να συνδεθούν μηχανήματα και γεωργικά λογισμικά μεταξύ κατασκευαστών. Το agrirouter επιτρέπει την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ μηχανημάτων και προϊόντων γεωργικού λογισμικού από διαφορετικούς κατασκευαστές και παρόχους.

Ετσι, χρειάζεται μόνο σύνδεση στο σύστημα για την αποστολή των δεδομένων. Το μηχάνημα έπειτα λαμβάνει τα δεδομένα από το NEXT Machine Management και μπορεί απλά να στείλει τα επεξεργασμένα δεδομένα εντολών στο NEXT Machine Management μέσω του agrirouter. Το NEXT Machine Management είναι επομένως ένα ισχυρό εργαλείο πεδίου για γρήγορο, ασφαλή και εύκολο σχεδιασμό και τεκμηρίωση που, συνεργαζόμενο με το agrirouter, κάνει την επικοινωνία ακόμη πιο εύκολη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία