BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η ιταλική Mascar παρουσιάζει τη νέα χορτοδετική σταθερού θαλάμου Corsa 450

Δίπλα στο μοντέλο Corsa 420, η ιταλική εταιρεία βάζει το νέο Corsa 450, μια χορτοδετική σταθερού θαλάμου με μικρές διαστάσεις, ιδανική για κάθε τύπο πεδίου με χαμηλό κόστος λειτουργίας.

gallery_corsa_2__1_

Βασίλης Σοφός

15
0

Ο ειδικός σε μηχανήματα χορτονομής και άροσης, Mascar, συνεχίζει να επενδύει στις χορτοδετικές του, προσθέτοντας τώρα στην γκάμα ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο και ανταγωνιστικό μοντέλο, την σταθερού θαλάμου Corsa 450.



Το νέο μοντέλο μπορεί να εξοπλιστεί με μια γκάμα αρθρωτών αξεσουάρ, προκειμένου να είναι πάντα κατάλληλο για οποιαδήποτε εργασία προσφέροντας μέγιστη ευελιξία χρήσης. Η νέα έκδοση 450, με θάλαμο δεματιού 150 εκατοστών, έχει προσαρμοστεί στην πιο πρόσφατη φιλοσοφία της σειράς Corsa, που εισήγαγε η Mascar με το μοντέλο 420.



Ειδικότερα, η νέα συμπαγής και πρακτική πλευρά, κατασκευασμένη από ειδικό υλικό, που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στη θήκη δεματιών μέσω των πλευρικών ανοιγμάτων Η πολύ χαμηλή απορρόφηση ισχύος της Corsa 450 επιτρέπει στο χρήστη να εργάζεται με μικρά τρακτέρ (με ελάχιστη ισχύ 50 ίππων) και είναι ιδανική για εργασίες σε ορεινές περιοχές.



Η συλλογή έχει ανατεθεί σε ένα πικ απ πλάτους 170 εκ. ή, εναλλακτικά, σε πικ απ 200 εκ. (στην έκδοση Corsa 450 L). Τέλος, η σκάλα -διαθέσιμη στον βασικό εξοπλισμό-, επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα συστήματα δεσίματος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία