BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Για πρώτη φορά στο πεδίο όλος ο αυτόνομος στόλος OMNiPOWER της Raven

Η εταιρεία Haggerty AgRobotics είναι η πρώτη που λειτουργεί πλήρως το νέο στόλο αυτόνομων πλατφορμών OMNi, που λάνσαρε η Raven ως ένα δικό της οικοσύστημα διασυνδεδεμένων μηχανημάτων εντός πεδίου.

Two_OMNiPOWER_Units_with_Seedmaster_Spreaders_v2

Βασίλης Σοφός

8
0

Η Raven Industries ανακοίνωσε την αγορά μιας δεύτερης πλατφόρμας OMNiPOWER από την Haggerty AgRobotics, η οποία τώρα έχει και λειτουργεί το πλήρες «πακέτο» αυτόνομων μηχανημάτων της Raven, OMNiDRIVE και OMNiPOWER. Η πλατφόρμα OMNiPOWER θα επιτρέψει στην Haggerty AgRobotics να εκτελέσει αυτόνομα όλες τις εργασίες του πεδίου.

Να πούμε ότι, η η Raven παρουσίασε την παλέτα OMNi των αυτόνομων λύσεων πριν από ένα μήνα και εκπληρώνει ενεργά παραγγελίες τόσο για τις μονάδες OMNiPOWER όσο και για τις μονάδες OMNiDRIVE παγκοσμίως. Το OMNiPOWER είναι μια αυτοκινούμενη πλατφόρμα που φιλοξενεί στο σασί της - πολύ εύκολα- παρελκόμενα αγροκτήματος όπως ένα ψεκαστικό ή ένα διανομέα.



«Οι ανησυχίες σχετικά με την έλλειψη εργατικού δυναμικού στους τοπικούς μας παραγωγούς έχουν αυξήσει πραγματικά την ανάγκη για περισσότερο αυτοματισμό και ρομποτική στο αγρόκτημα», δήλωσε ο Chuck Baresich, Πρόεδρος της Haggerty AgRobotics.

Αυξανόμενη ζήτηση για τεχνολογίες χωρίς την ανάγκη οδηγού

Η Haggerty Creek Ltd., μια εταιρεία που παρέχει σιτηρά σε καλλιεργητές στο Οντάριο του Καναδά, αγόρασε το πρώτο της OMNiPOWER το 2020 και το 2021 αγόρασε το OMNiDRIVE για να βοηθήσει τους αγρότες με λειτουργικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Η αυξανόμενη ζήτηση για τεχνολογία στο αγρόκτημα -χωρίς την ανάγκη οδηγού- ως λύση στην έλλειψη εργατικού δυναμικού ώθησε τον πρόεδρο της εταιρεία να ξεκινήσει το Haggerty AgRobotics, μια υπηρεσία που επικεντρώνεται αποκλειστικά σε λύσεις αυτονομίας, τη ρομποτική και την αυτοματοποίηση της τεχνολογίας στο πεδίο.

Πραγματικός στόλος αυτόνομων μηχανημάτων

Η δεύτερη πλατφόρμα OMNiPOWER θα επιτρέψει στην Haggerty AgRobotics να βάλει έναν πραγματικό στόλου αυτόνομων μηχανημάτων στο πεδίο, όπως αναφέρει ο Baresich, ο οποίος θα διαχειρίζεται πλέον έναν στόλο πλατφορμών OMNi με συνδεσιμότητα μεταξύ μηχανήματος και υπολογιστή μέσω του υπολογιστή πεδίου Viper 4+.



Η ενσωμάτωση της προηγμένης τεχνολογίας καλλιέργειας ακριβείας της Raven στην πλατφόρμα OMNiPOWER επιτρέπει παράλληλα μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη και επίβλεψη των εργασιών από όλους, σε πραγματικό χρόνο.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Raven
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία