BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ο όμιλος CNH εξαγοράζει την Raven για επέκταση σε λύσεις αυτόνομων λειτουργιών

Με την εξαγορά, η CNH στοχεύει στην ενίσχυση των δυνατοτήτων γεωργίας ακριβείας, στα πλαίσια των γενικότερων συνεργασιών με εταιρείας εξειδικευμένες στον τομέα αυτό.

390049_2

Βασίλης Σοφός

25
0

Η CNH Industrial ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει συμφωνία για την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Raven Industries. Η εξαγορά βασίζεται σε μια μακρά συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών ενώ τώρα αυτή η συμφωνία ενισχύει τη θέσης της CNH Industrial στην παγκόσμια αγορά εξοπλισμού γεωργίας, προσθέτοντας καινοτόμες δυνατότητες στην αυτόνομη και ακριβή τεχνολογία στον κλάδο της γεωργίας.

Γεωργία ακριβείας και αυτονομία το κλειδί στη στρατηγική του ομίλου

«Η γεωργία ακριβείας και οι λύσεις αυτόνομης λειτουργίας των μηχανηνάτων αποτελούν κρίσιμα συστατικά της στρατηγικής μας για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να φτάσουν στο επόμενο επίπεδο παραγωγικότητας και να ξεκλειδώσουν το πραγματικό δυναμικό των δραστηριοτήτων τους», δήλωσε ο Scott Wine, Διευθύνων Σύμβουλος της CNH Industrial.

Η γεωργία ακριβείας και η αυτονομία αποτελούν κρίσιμα συστατικά της στρατηγικής του ομίλου, με την Raven Industries να έχει στην κατοχή της την Smart Ag, τον κατασκευαστή του AutoCart, το οποίο επιτρέπει σε ένα τρακτέρ να ακολουθεί αυτόνομα μια αλωνιστική μηχανή.


«Η Raven υπήρξε πρωτοπόρος στη γεωργία ακριβείας εδώ και δεκαετίες και η βαθιά εμπειρία των προϊόντων τους μαζί με την τεχνογνωσία τους προσφέρουν σημαντική ώθηση στις δυνατότητές μας», δήλωσε ο ίδιος.

Η CNH δηλώνει ότι ο συνδυασμός των τεχνολογιών της Raven και του νέου χαρτοφυλακίου προϊόντων της CNH Industrial θα παρέχει στους πελάτες της νέες, διασυνδεδεμένες τεχνολογίες, επιτρέποντάς τους να είναι πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία