BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα στρατηγική συνεργασία AGCO-Deutz ακόμη και για τους μικρούς κινητήρες

Ο όμιλος AGCO ανανεώνει το συμβόλαιό της με την κατασκευάστρια κινητήρων Deutz, με τα νέα πλάνα να περιέχουν και μελλοντική προμήθεια κινητήρων για τα Fendt κάτω των 150 ίππων.

csm_20210713_DEUTZ_PM_AGCO_und_DEUTZ_besiegeln_neue_strategische_Partnerschaft_de90dfaf55

Βασίλης Σοφός

87
0

Η Agco και η Deutz συμφώνησαν ξανά για τη μακροπρόθεσμη προμήθεια κινητήρων Deutz σε επιλεγμένες σειρές τρακτέρ Fendt. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου Agco και Deutz ξεκίνησαν μια νέα μακροπρόθεσμη στρατηγική εταιρική σχέση που δημιουργεί ασφάλεια εφοδιασμού, προβλεψιμότητα και αξιοπιστία τόσο για τις εταιρείες όσο και για τους πελάτες.


Eric Hansotia,  πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, AGCO.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η συνεργασία δεν περιλαμβάνει συμφωνία προμήθειας μόνο των νέων κινητήρων 6,1 και 4,1 λίτρων που θα χρησιμοποιηθούν σε επιλεγμένα τρακτέρ της Fendt αλλά οι δύο εταιρείες εξετάζουν και συνεργασία για την ανάπτυξη μελλοντικών τεχνολογιών. Παράλληλα, οι δύο εταιρείες αποκτούν στενότερη συνεργασία σε κινητήρες ή εξαρτήματα εγκατάστασης για μοτέρ κάτω των 150 ίππων. O

Eric Hansotia (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AGCO δήλωσε: «Η πανδημία και οι σχετικές επιπτώσεις στην παγκόσμια ροή αγαθών και στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού έχουν αυξήσει τη σημασία ισχυρών σχέσεων που βασίζονται σε εταιρικές σχέσεις με προμηθευτές. Η Deutz είναι αξιόπιστος συνεργάτης εδώ και χρόνια και ανυπομονούμε να ενισχύσουμε περαιτέρω τη σχέση μας».



Επίσης, o Frank Hiller (Διευθύνων Σύμβουλος της Deutz) είπε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την εμπιστοσύνη που μας έδωσε ο όμιλος AGCO, ένας από τους καλύτερους πελάτες μας εδώ και δεκαετίες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εξασφαλίζουμε τώρα ένα μέλλον μαζί τους».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία