BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Horsch: Προστασία της καλλιέργειας με την ολοκαίνουργια σειρά ψεκαστικών Leeb CS

Με το Leeb CS, η εταιρεία ανοίγει έναν νέο χαρτοφυλακίου και εξακολουθεί να βασίζεται στην αποδεδειγμένη τεχνολογία των γνωστών μοντέλων, προσαρμοσμένη στις διάφορες ανάγκες των πελατών.

Horsch_Leeb_CS

Βασίλης Σοφός

116
0

Η είσοδος στην αγορά της προστασίας καλλιεργειών 3 σημείων ξεκινά με το πρόσφατα αναπτυγμένο Leeb CS από την Horsch. Το Horsch Leeb CS είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για πελάτες που δεν είχαν προηγουμένως εργαστεί με συρόμενα ψεκαστικά και τα μεγάλα αυτοκινούμενα μηχανήματα και που αναζητούν ένα πιο συμπαγές μηχάνημα.



Για μικρές αγροτικές δομές

Τα γράμματα CS (Compact Sprayer) δηλώνουν ότι το ψεκαστικό είναι προσαρτημένο σε τρία σημεία, σχηματίζει μια συμπαγή και ευέλικτη μονάδα μαζί με το τρακτέρ και δείχνει τις δυνάμεις του κυρίως σε μικρότερα πεδία.

Έλεγχος βραχίονα με BoomControl

Από μικρή  έως μέγιστη χρήση, το Leeb CS θα είναι σε θέση να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει σε όλες τις εκμεταλλεύσεις. Τεχνικές καινοτομίες όπως το ενεργό σύστημα BoomControl και πολλές επιλογές προσαρμογής δημιουργούν τις προϋποθέσεις ώστε η Horsch να μπορεί να προσφέρει σε κάθε αγρότη ένα προϊόν προσαρμοσμένο στην εκάστοτε ανάγκη πεδίου.



Να πούμε ότι ο ενεργός έλεγχος βραχίονα χρησιμοποιείται επίσης στα ψεκαστικά Leeb AX, Leeb GS, Leeb PT, Leeb LT, Leeb TD και Leeb VL, η Horsch. Επιπλέον, υιοθετήθηκαν άλλα εξαρτήματα, όπως ο συνεχής εσωτερικός καθαρισμός CCS Pro, η χοάνη επαγωγής και άλλος γνωστός εξοπλισμός από τα άλλα ψεκαστικά την γκάμας.

Τα βασικά πλεονεκτήματα του Horsch Leeb CS

Το ευρέως χρησιμοποιούμενο σύστημα 25 ακροφυσίων είναι διαθέσιμο για το Leeb CS. Με μέγιστο όγκο δοχείου 2200 λίτρα και βελτιστοποιημένο κέντρο βάρους του μηχανήματος, η Horsch ανταποκρίνεται στα αιτήματα των πελατών για τη μεγαλύτερη δυνατή εμβέλεια και καινοτόμο τεχνολογία στην περιοχή των μηχανημάτων 3 σημείων, με την μπούμα του ψεκαστικού να επιτρέπει την ακρίβεια της εφαρμογής και τη μικρή μετατόπιση, το λεγόμενο «drift».



Το συμπαγές Leeb CS μπορεί να στερεωθεί γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας το πρόσφατα αναπτυγμένο τρίγωνο ζεύξης και την πλήρη υδραυλική κίνηση των αντλιών.Όλες οι λειτουργίες ελέγχονται μέσω της διεπαφής χρήστη Horsch που είναι γνωστή από τα Leeb LT και GS. Τα νέα μοντέλα Leeb CS κυκλοφορούν στην αγορά με τρία διαφορετικά μεγέθη δοχείων, 1.400, 1.800 και 2.200 λίτρων. Εάν ο χειριστής απαιτεί περισσότερο όγκο δεξαμενής, μπορεί να χρησιμοποιήσει μια πρόσθετη μπροστινή δεξαμενή.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία