BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Rauch: «Κλείνει» τα 100 και γιορτάζει για το νέο ρεκόρ πωλήσεων το 2022

Παρά τις τεράστιες προκλήσεις στις αλυσίδες εφοδιασμού, η RAUCH Landmaschinenfabrik GmbH βίωσε μια επιτυχημένη οικονομική χρονιά το οικονομικό έτος 2021-2022, προμηθεύοντας τον γεωργικό κλάδο με τους λιπασματοδιανομείς της και τα ειδικά μηχανήματα επεξεργασίας των σειρών.

rauch-deepot-25-1-deepot-9772

Βασίλης Σοφός

183
0

Με τζίρο-ρεκόρ 104 εκατομμυρίων ευρώ, η οικογενειακή εταιρεία κατάφερε να κάνει το καλύτερο δώρο για την επέτειο των 100 χρόνων της.



«Οι προκλήσεις ήταν τεράστιες όσον αφορά τα σημεία συμφόρησης στην παράδοση και τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Ο επιθετικός πόλεμος που διεξήγαγε η Ρωσία μας έφερε επίσης αντιμέτωπους με νέα καθήκοντα που δεν είχαμε ποτέ βιώσει σε τέτοιο βαθμό στο παρελθόν», εξήγησε ο Wilfried Müller, διευθύνων σύμβουλος και υπεύθυνος για την αγορά. «Παρόλα αυτά, μπορέσαμε να εδραιώσουμε περαιτέρω τη θέση μας στις εξαγωγές», σημείωσε.

Μια τέτοια αύξηση του κύκλου εργασιών και των πωλήσεων βασίζεται στην εξαιρετική εγγύτητα με τους πελάτες, στη διαρκώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη στα προϊόντα της Rauch αλλά και στην καινοτόμο πρόοδό της στις τεχνολογικές λύσεις.



«Χάρη στην εξαιρετική απόδοση της ομάδας καθώς και στο υψηλό επίπεδο δέσμευσης και ευελιξίας των εργαζομένων μας, κατέστη δυνατό να δράσουμε με επιτυχία σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον και να αυξήσουμε περαιτέρω τις πωλήσεις μας», είπε ο Hermann Rauch, διευθυντικό στέλεχος της Rauch. Κατά το τελευταίο οικονομικό έτος, η Rauch Landmaschinenfabrik GmbH απασχολούσε 380 άτομα και άλλα 25 άτομα βρίσκονται σε εκπαίδευση.



Παρά τις περαιτέρω αβεβαιότητες στην αγορά, στις αλυσίδες εφοδιασμού και, ολοένα και περισσότερο στον ενεργειακό εφοδιασμό, η Rauch δηλώνει ότι θα ήθελε να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να επεκτείνει την παγκόσμια παρουσία της.



«Τα μηχανήματα της Rauch αντιπροσωπεύουν τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον και λύσεις εξοικονόμησης πόρων και, επομένως, εξασφαλίζουν εφαρμογές ακριβείας με μειωμένο κόστος χρήσης του υλικού διασποράς», εξήγησε ο Volker Stöcklin, διευθύνων σύμβουλος τεχνολογίας στην εταιρεία.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Rauch
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία