BACK TO
TOP
Τεχνολογία

AGCO: Τέλος παραγωγής για τα Fella, εστίαση στα μπράντ Fendt και Massey Ferguson

Η απόφαση του ομίλου AGCO πάρθηκε ύστερα από συγκεκριμένη στρατηγική για την ενίσχυση της παρουσίας στην αγορά χορτονομής των μηχανημάτων Fendt και Massey Ferguson.

news-4-high_11

Βασίλης Σοφός

282
0

Η παραγωγή του εξοπλισμού συγκομιδής Fella θα σταματήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2024. Από τη σεζόν 2024/2025, στη μονάδα παραγωγής Feucht θα παράγονται μόνο εργαλεία για τις μάρκες Fendt και Massey Ferguson, σύμφωνα με τα πρόσφατα νέα από τον όμιλο AGCO.

Με αυτή την απόφαση, o όμιλος ενισχύει τις βασικές μάρκες Massey Ferguson και Fendt στον τομέα της τεχνολογίας συγκομιδής χορτονομής. Μάλιστα, όπως φαίνεται, οι συνθήκες ανάπτυξης και για τις δύο μάρκες έχουν ήδη δημιουργηθεί μέσω ενός μεγάλου αριθμού επενδύσεων στη μονάδα παραγωγής Feucht, ενώ αυτή τη στιγμή υλοποιούνται και άλλες εκτεταμένες επενδύσεις για την ανάπτυξη νέων προϊόντων.



«Με το να αφοσιωθούμε στις τεχνολογίες συγκομιδής που προσφέρουν οι μάρκες μας Fendt και Massey Ferguson καθώς και με τις συνεχιζόμενες επενδύσεις από εμάς και τους αντιπροσώπους μας, είμαστε σε πολύ καλή θέση να δημιουργήσουμε περαιτέρω σημαντική ανάπτυξη μέσω των αποκλειστικών μας αντιπροσώπων Fendt και Massey Ferguson στο το μέλλον», λέει ο Jürgen Linder, Αντιπρόεδρος Διοίκησης Διανομής Ευρώπης, Ασίας, Αφρικής και Αυστραλίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία