BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με βραβείο AE50 2023 τα ψεκαστικά της New Holland με το βραχίονα της Raven

Η New Holland τιμάται από τα βραβεία ASABE AE50 για το σύστημα ψεκασμού στα ψεκαστικά Guardian, τα οποία φέρουν τα καινοτόμα ακροφύσια IntelliSpray II.

guardian-front-boom-sprayers-gallery-02

Βασίλης Σοφός

502
0

Η New Holland κέρδισε τα βραβεία AE50 2023 για τα ψεκαστικά Guardian 2023 με το Precision Land Management (PLM) Intelligence. Λανσαρισμένη για πρώτη φορά στο Farm Progress Show το περασμένο καλοκαίρι, η σειρά ψεκαστικών Guardian 2023 περιλαμβάνει τρία μοντέλα, όλα διαθέσιμα με μπροστινούς βραχίονες από 27,4 έως 41 μέτρα). Ο

ι χωρητικότητες της δεξαμενής κυμαίνονται από 3.785 έως 6.056 λίτρα, ενώ τα μηχανήματα ενσωματώνουν το σύστημα ελέγχου ακροφυσίων IntelliSpray II και την τεχνολογία ακριβείας Slingshot από την Raven Industries.

Η μητρική εταιρεία CNH Industrial λέει ότι το IntelliSpray II παρέχει 2,5 φορές μεγαλύτερη ακρίβεια σε σχέση με άλλα συγκρίσιμα συστήματα και μειώνει το κόστος εισροής προστασίας των καλλιεργειών μέσω δυνατοτήτων όπως ο έλεγχος επικάλυψης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης ακροφυσίου.



Παράλληλα, μια οθόνη στο σταθμό πλήρωσης των ψεκαστικών, η νέα οθόνη IntelliView 12 και ένα υποβραχιόνιο με πολλαπλές λειτουργίες δίνουν συλλογικά στους χειριστές τον πλήρη έλεγχο του μηχανήματος. 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση και την τιμή να λάβουμε αυτό το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο που είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά στον τομέα μας», λέει ο πρόεδρος της New Holland Agriculture Brand Carlo Lambro. «Η εστίασή μας στην καινοτομία και την τεχνολογία είναι πολύ ισχυρή και αυτή η αναγνώριση είναι μια ένδειξη ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο», σημείωσε ο ίδιος.

Να σημειωθεί ότι η Αμερικανική Εταιρεία Γεωργικών και Βιολογικών Μηχανικών (ASABE) και τα βραβεία AE50 τιμούν ετησίως 50 προϊόντα από τους κλάδους της γεωργίας, των τροφίμων και των βιολογικών συστημάτων για την εξαιρετική καινοτομία, την πρόοδο της μηχανικής και τον αντίκτυπο στις αγορές που εξυπηρετούν.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία