BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Εξαγορά του ειδικού στους δορυφόρους Hemisphere από τον όμιλο CNH

Οι δεξιότητες σε θέματα που αφορούν το λογισμικό αλλά και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός γίνονται ο στόχος αυτή τη φορά για τον όμιλο CNH, που εστιάζει στην Hemisphere για τη βελτίωση των συστημάτων πλοήγησης του αγροτικού κλάδου.

572140

Βασίλης Σοφός

227
0

Η CNH Industrial ανακοίνωσε πρόσφατα την εξαγορά της ελληνικής Augmenta αλλά και της Bennaman αλλά, σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου, η εταιρεία κατέληξε σε συμφωνία και για την αγορά της Hemisphere GNSS (Hemisphere), ενός παγκόσμιου ηγέτη στην τεχνολογία δορυφορικού εντοπισμού θέσης υψηλής απόδοσης. Σύμφωνα με την CNH Industrial, αυτό είναι ένα αποφασιστικό βήμα προς την προώθηση αυτοματοποιημένων λύσεων και λύσεων αυτονομίας για τη γεωργία και τον κατασκευαστικό κλάδο. Αυτό, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες της αποκτηθείσας Raven, δίνει στην CNH Industrial τον πλήρη έλεγχο των τεχνολογιών ακριβείας και πλοήγησης.



«Επιταχύνουμε τα προγράμματα τεχνολογίας ακριβείας και παρέχουμε λύσεις άμεσης βελτίωσης της παραγωγικότητας στους πελάτες μας. Επιπλέον, αυτό θα αυξήσει τη μακροπρόθεσμη ανταγωνιστικότητα και την ευελιξία του χαρτοφυλακίου μας στον τομέα της γεωργίας και των κατασκευών», εξηγεί ο Marc Kermisch, Chief Digital & Information Officer της CNH Industrial.

Η Hemisphere αναπτύσσει ηλεκτρονικά συστήματα και λύσεις λογισμικού γύρω από το Παγκόσμιο Δορυφορικό Σύστημα Πλοήγησης (GNSS) που χρησιμοποιείται στη γεωργία, τις κατασκευές, τα ορυχεία και τις βιομηχανίες. Οι βασικές ικανότητες περιλαμβάνουν τσιπ ολοκληρωμένων κυκλωμάτων για συγκεκριμένες εφαρμογές, επεξεργασία σήματος υψηλής συχνότητας, αλγόριθμους πλοήγησης και σχέδια διόρθωσης βάσει δορυφόρου.



Σύμφωνα με την CNH Industrial, η Hemisphere θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητη εταιρεία με γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Αυστραλία. Η τεχνογνωσία και το δίκτυο της Hemisphere θα ενσωματωθούν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εμπορικών σημάτων CNH Industrial (συμπεριλαμβανομένων των Case IH, Steyr και New Holland). Η εταιρεία Hemisphere εξαγοράστηκε έναντι 175 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ θα δοθούν και οι απαιτούμενες εγκρίσεις από τους μετόχους της Unistrong, του τρέχοντος ιδιοκτήτη της Hemisphere.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία