BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Οι τεχνολογίες ψεκασμού Bosch BASF Smart Farming στα ψεκαστικά της AGCO

Η AGCO Corporation ανακοίνωσε σήμερα ότι μαζί με την Bosch BASF Smart Farming θα ενσωματώσει και θα εμπορευματοποιήσει την τεχνολογία Smart Spraying στους ψεκαστικά Fendt Rogator και θα αναπτύξει από κοινού πρόσθετα, νέα χαρακτηριστικά.

AGCO-Bosch-and-BASF-Introduce-Targeted-Spraying-Technology-image-source-BASF-scaled_2

Βασίλης Σοφός

177
0

Τον Μάιο του 2021, η AGCO και η Bosch BASF Smart Farming ξεκίνησαν τις πρώτες δοκιμές του καινοτόμου Smart Spraying Solution της Bosch BASF Smart Farming, το οποίο θα προσφέρει βέλτιστη εξοικονόμηση σε ζιζανιοκτόνα χωρίς συμβιβασμούς στον έλεγχο των ζιζανίων και θα επιτρέψει τον στοχευμένο ψεκασμό κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.



Εκτός από τον στοχευμένο ψεκασμό, το ολοκληρωμένο σύστημα Bosch BASF Smart Farming θα παρέχει και εξίσου ολοκληρωμένα ψηφιακά εργαλεία, για να μετατρέψει τα δεδομένα της εφαρμογής σε χρήσιμες πληροφορίες και να βελτιώσει τις αποδόσεις και την αποτελεσματικότητα για τους αγρότες. Η εξοικονόμηση ζιζανιοκτόνων, λέει η εταιρεία, επιτυγχάνεται μέσω εξελιγμένων αισθητήρων, αυτοματοποιημένων ορίων ευαισθησίας, από την πρόσβαση στη τεχνολογία αναγνώρισης παρασίτων της Bosch BASF Smart Farming και, φυσικά, από τη χρήση της ισχυρής πλατφόρμας εφαρμογών των Fendt Rogator.

Το 2024 στην ευρωπαϊκή και αμερικανική αγορά Οι αγρότες θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από προσαρμοσμένες γεωπονικές συστάσεις και αξιόπιστη τεκμηρίωση μέσα από την εν λόγω συνεργασία. Με άλλα λόγια, το σύστημα θα προσφέρει μια εμπειρία χρήστη από άκρο σε άκρο μέσω των χειριστηρίων AGCO εντός και εκτός του οχήματος και της ενσωματωμένης ψηφιακής πλατφόρμας Bosch BASF Smart Farming από την εφαρμογή xarvio Digital Farming Solutions, με πληροφορίες για τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν κατά την εφαρμογή.

«Η πρόοδος που σημειώσαμε με τη Bosch BASF Smart Farming στην ανάπτυξη μιας βιώσιμης λύσης που διατηρεί την παραγωγικότητα βελτιώνοντας παράλληλα την κερδοφορία και παρέχοντας καθαρά χωράφια με μέγιστη εξοικονόμηση είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της εστίασης του ομίλου AGCO στον αγρότη», δήλωσε ο Seth Crawford από την AGCO.



«Ανυπομονούμε για την περαιτέρω συνεργασία μας με την Bosch BASF Smart Farming καθώς εργαζόμαστε μαζί για να φέρουμε αυτή τη λύση σε αγρότες σε όλο τον κόσμο». Από την άλλη μεριά, ο Matt Leininger της Bosch BASF Smart Farming δήλωσε: «Αυτό που κάνει το σύστημά μας μοναδικό είναι ο συνδυασμός ανώτερης ακρίβειας, ψηφιακών εργαλείων και γεωπονικής τεχνογνωσίας.

Με δυνατότητα εφαρμογής 24/7, δημιουργούμε εξαιρετική απόδοση, ενώ αυτός ο τύπος γεωπονικής ακρίβειας είναι μια σημαντική ανακάλυψη για την υποστήριξη αγροτών για μικρότερο αντίκτυπο και υψηλότερες αποδόσεις». Οι υποστηριζόμενες καλλιέργειες περιλαμβάνουν σήμερα το καλαμπόκι, τη σόγια, το βαμβάκι, την ελαιοκράμβη, τον ηλίανθο και τα ζαχαρότευτλα, με δυνατότητες για περισσότερες καλλιέργειες στο μέλλον.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία