BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα συστήματα V-knotter και PowerClean στο βασικό εξοπλισμό των χορτοδετικών BiG Pack 1290 HDP II

Στο εξής, τα μηχανήματα θα είναι εξοπλισμένα με τον δοκιμασμένο φυσητήρα καθαρισμού PowerClean. Επιπλέον, το δετικό σύστημα της Krone θα κάνει τη δουλειά του αξιόπιστα και χωρίς απώλειες.

BigPack-1290-HDP-XC-Hero_2

Βασίλης Σοφός

106
0

Για το BiG Pack 1290 HDP II, η Krone έχει συμπεριλάβει φέτος στο βασικό εξοπλισμό ορισμένα χαρακτηριστικά που προηγουμένως προορίζονταν μόνο για την πέμπτη γενιά. Το Krone PowerClean είναι ένα υδραυλικά κινούμενο σύστημα καθαρισμού, που κρατάει καθαρά μεγάλα μέρη του μηχανήματος.



Οι υδραυλικά κινούμενες τουρμπίνες δημιουργούν μια υπερπίεση στην περιοχή του κόφτη που αποτρέπει την εμφάνιση της μόλυνσης. Ένα τεράστιο πλεονέκτημα αυτού του συστήματος είναι ένα απολύτως καθαρό τραπέζι κόφτη χωρίς σκόνη και επικαθίσεις υλικού.

Σε αντίθεση με το BiG Pack πέμπτης γενιάς, ο ανεμιστήρας καθαρισμού PowerClean στο BiG Pack 1290 HDP II -όπως και οι λύσεις για τα άλλα μοντέλα της γενιάς BiG Pack HighSpeed-τροφοδοτείται μέσω των υδραυλικών του τρακτέρ με κυκλοφορία λαδιού και ανίχνευση φορτίου στο βασικό εξοπλισμό.

Όσον αφορά τη μονάδα δεσίματος, το BiG Pack 1290 HDP II είναι τώρα στάνταρ εξοπλισμένο με το V-knotter της Krone, το οποίο αναπτύχθηκε εσωτερικά. Συνδυάζει την υψηλή λειτουργική αξιοπιστία του γνωστού διπλού κόμπου Deering με τις ιδιότητες του απλού κόμπου Cormick. Το BiG Pack 1290 HDP II διαθέτει επίσης εξαιρετικά υψηλή απόδοση -έως και 85 τόνους ανά ώρα-, η οποία αυξάνει περαιτέρω την τάση στο δεμάτι.

Η Krone στηρίζεται επομένως σε ένα πατενταρισμένο σύστημα που αποτελείται από οκτώ διπλούς κόφτες, οι οποίοι δένουν και συγκρατούν με ασφάλεια το δεμάτι ακόμη και υπό ακραίες συνθήκες.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Krone
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία