BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Case IH και New Holland του ομίλου CNH σαρώνουν τα βραβεία AE50

Οι έξι διακρίσεις ASABE αφορούν βραβεία που δόθηκαν σε τρακτέρ αλλά και παρελκόμενα του γεωργικού κλάδου, ενώ βρίσκονται ανάμεσα στα καλύτερα 50 καινοτόμα προϊόντα της χρονιάς.

Customer-inspired-innovations-from-CNHs-global-agriculture-brands-Case-IH-and-New-Holland-have-won-six-2024-AE50-awards

Βασίλης Σοφός

1993
0

Οι εμπνευσμένες από τους πελάτες καινοτομίες από τις μάρκες της CNH, Case IH και New Holland, κέρδισαν έξι βραβεία 2024 AE50. Τα βραβεία αυτά καθορίζονται από την Αμερικανική Εταιρεία ASABE. Ο οργανισμός τιμάει τα 50 πιο καινοτόμα προϊόντα και συστήματα της χρονιάς που έχουν σχεδιαστεί για τη βιομηχανία τροφίμων και τη γεωργία.

Το Case IH Steiger 715 Quadtrac, με μέγιστη ιπποδύναμη 778 ίππων, είναι το μεγαλύτερο και ισχυρότερο τρακτέρ της μάρκας. Ο ειδικά κατασκευασμένος κινητήρας του θέτει ένα νέο πήχη για την απόδοση, ο οποίος παρέχεται μέσω ενός βαρέως τύπου συστήματος μετάδοσης κίνησης για υψηλές ταχύτητες.



Η σειρά τρακτέρ Case IH Steiger για το 2024 διαθέτει ένα εύρος μέγιστης ιπποδύναμης από 467 έως 699 ίππους και ένα απλοποιημένο σύστημα επεξεργασίας καυσαερίων, που βελτιώνει την ορατότητα από την καμπίνα. Τα μοντέλα Steiger 425, 475 και 525 ίππων διαθέτουν βελτιωμένη οικονομία καυσίμου καθώς και 35% ταχύτερη απόκριση του κινητήρα χάρη στην προσθήκη ενός νέου υπερσυμπιεστή ηλεκτρονικής μεταβλητής γεωμετρίας.

Το AFS Furrow Command της Case IH βελτιώνει τον συνολικό έλεγχο του βάθους σποράς και λίπανσης, ρυθμίζοντας αυτόματα την υδραυλική πίεση των παρελκόμενων ακριβείας.



Οι αισθητήρες των τροχών μέτρησης βοηθούν τον χειριστή να λαμβάνει τεκμηριωμένες αποφάσεις κατά τη ρύθμιση της δύναμης κατεβάσματος των σπαρτικών, παρέχοντας ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο στην καμπίνα. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για χειροκίνητες ρυθμίσεις, οδηγώντας σε βελτιωμένη ποιότητα απόδοσης και μειωμένο κόστος συντήρησης.

Το σύστημα ανύψωσης Toolbar Lift System της Case IH για την άκαμπτη συρόμενη φυτευτική μηχανή 2120 Early Riser απλοποιεί και βελτιώνει τη φύτευση σε δύο σειρές με την κορυφαία στον κλάδο απόσταση από το έδαφος, τη μοναδική πρόσβαση στο «επίπεδο του ματιού» για συντήρηση και ρύθμιση σε σχέση με την παραδοσιακή συντήρηση στο «επίπεδο του εδάφους» και τα ειδικά ελαστικά για ομαλότερη οδήγηση.



Το τρακτέρ New Holland T6.180 Methane Power είναι το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο με κινητήρα μεθανίου στον κόσμο. Έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί τις εκπομπές ρύπων, μεγιστοποιώντας παράλληλα την κερδοφορία και την παραγωγικότητα. Το μηχάνημα παρέχει την ίδια απόδοση με το αντίστοιχο πετρελαιοκίνητο με έως και 30% χαμηλότερο κόστος λειτουργίας. Προσφέρει επίσης ευελιξία ως προς το καύσιμο, καθώς μπορεί να λειτουργήσει είτε με συμπιεσμένο βιομεθάνιο είτε με συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG).



Τέλος, το New Holland T7 Long Wheelbase με τεχνολογία PLM Intelligence διαθέτει προηγμένη συνδεσιμότητα, που παρέχει στους χειριστές πρόσβαση στα πιο σύγχρονα εργαλεία ακριβείας, απομακρυσμένη υποστήριξη και δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων. Περιλαμβάνει επίσης το νέο ηλεκτρονικό σύστημα υπερτροφοδότησης μεταβλητής γεωμετρίας, το οποίο παρέχει 8% περισσότερη ροπή, 11% περισσότερη ισχύ και 18% υψηλότερη αποδοτικότητα καυσίμου, όλα με χαμηλότερες στροφές στον κινητήρα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία