Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Μέχρι τις 26 Νοεμβρίου από «ΚΤΕΟ» όλα τα ψεκαστικά

Μέχρι τις 26 Νοεμβρίου 2016 θα πρέπει να έχουν περάσει έστω και μία φορά από τους Σταθμούς Επιθεώρησης Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων τα ψεκαστικά τους μηχανήματα οι ιδιοκτήτες τους, με τις ΔΑΟΚ να υπενθυμίζουν ότι μόνο από εξουσιοδοτημένους Σταθμούς μπορούν οι χρήστες να λάβουν το απαραίτητο σήμα καταλληλότητας (κάτι σαν ΚΤΕΟ).

Συνδυασμός υψηλής τεχνολογίας και έμπνευσης τα ψεκαστικά Metris

17
1
Συγκεκριμένα η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λάρισας, ενημερώνει τους αγρότες της Π.Ε. Λάρισας, που διαθέτουν εξοπλισμό εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων(ψεκαστικά μηχανήματα) τα παρακάτω

Σύμφωνα με το άρθρο 22 του Ν.4036/2012 όλοι οι αγρότες που διαθέτουν εξοπλισμό εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων(ψεκαστικά  μηχανήματα) υποχρεούνται μέχρι 26 Νοεμβρίου 2016 να κάνουν τουλάχιστον μία επιθεώρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού  εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων (ψεκαστικό).

Οι επιθεωρήσεις θα γίνονται από εξουσιοδοτημένους από την υπηρεσία μας Σταθμούς Επιθεώρησης Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων. Τους εξουσιοδοτημένους Σταθμούς Επιθεώρησης Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων από την Δ/νση Αγροτ. Οικονομίας και Κτην/κής Π.Ε. Λάρισας θα τους βρείτε στο SITE της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην ιστοσελίδα www.thessaly.gov.gr  (Ενημέρωση-Γεωργικά Θέματα) από την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε. Η κατάσταση αυτή θα ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα με τις νέες εξουσιοδοτήσεις.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

17-03-2016 20:19Σακης

Δεν μπορεί μα συμβαίνει αυτο, ο καθε τυχαρπαστος να νομοθετεί κ το λεω αυτο γιατι, για ποιο λογο ψεκαστικα της τελευταιας 3ετιας να περνούν απο έλεγχο αωου εχουν περασει απο πρόγραμμα κ εχουν ελεγχθεί.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία