BACK TO
TOP
Profi

Η χορτοδετική πρέσα 6000 η νέα προσθήκη στην γκάμα της Gallignani

Το μοντέλο έχει αναπτυχθεί ειδικά για να καλύψει τις απαιτήσεις των χειριστών που αναζητούν επαγγελματικό επίπεδο, και για όσoυς δίνουν έμφαση στην παραγωγικότητα και την πυκνότητα.

maxresdefault__53_

622
0

Αξιόπιστη και πλήρως εξοπλισμένη, η χορτοδετική πρέσα 6000 της Gallignani βασίζει την αντοχή της στον κινητήριο άξονα με σκοπό να διατηρεί τον απόλυτο συγχρονισμό μεταξύ των εξαρτημάτων της πρέσας. Παρουσιάζει επίσης ένα μικτό σύστημα για την συλλογή με την χρήση οδηγών και χτενιών για την συνεχή και ομαλή ολίσθηση του προϊόντος στον θάλαμο συντήρησης.

Ένα περαιτέρω σημείο κλειδί της χορτοδετικής πρέσας 6000 δίνεται από την δυνατότητα δημιουργίας βαρύτερων και πυκνότερων δεματιών χάρη στην μοναδική δομή εξαιρετικής στιβαρότητας. Ένα κίτ υψηλής πυκνότητας, που διατίθεται κατά παραγγελία, δίνει την δυνατότητα δημιουργίας βαρύτερων δεμάτων χωρίς να επηρεαστεί η συνολική παραγωγικότητα της μηχανής.

Το έμβολο, μήκους 73cm και με συχνότητα 104 εμβολισμών το λεπτό, εγγυάται την ασύγκριτη λειτουργία της χορτοδετικής 6000.


Το φαρδύ πικαπ 2μ. «XL», επιτρέπει το μέγιστο πλάτος συλλογής, καθώς και εξασφαλίζει μεγαλύτερη ποσότητα συγκομιδής εντός του θαλάμου συμπίεσης. Το φαρδύ πικάπ ΧL αποτελείται από 115 τζίνια κατανεμημένα σε 23 σειρές που προστατεύονται από ειδικές χαλύβδινες φωλιές.

Επίσης η χορτοδετική πρέσα 6000 είναι εξοπλισμένη και με δύο τζίνια στα εξωτερικά πιρούνια και τρία τζίνια στον εσωτερικό στρόφαλο, εξασφαλίζοντας έτσι την αδιάκοπη ροή από την συλλογή στην τροφοδοσία του θαλάμου συμπίεσης. Οι ασφαλιστικές διατάξεις είναι παρούσες στους άξονες, και εξωτερικά (μπουλόνι θραύσης) και εσωτερικά ( ελατήριο επαναφοράς) ενώ η ροή εργασίας είναι πιο εύκολη λόγω του συνδυασμού των αξόνων και των συλλεκτών στο πικαπ.

Η Gallignani διαθέτει κιβώτιο χωρητικότητας έως 9 καρουλιών σπάγκου.


Ο άξονας μετάδοσης είναι η χαρακτηριστική καινοτομία που εισάγεται στην 6000. Η λύση αυτή εγγυάται τον τέλειο χρονισμό μεταξύ των διαφόρων διατάξεων της μηχανής, ελαχιστοποιώντας τις συνήθεις απαιτήσεις συντήρησης και πιθανότητας απορύθμισης του χρονισμού.

Η χορτοδετική έχει επιπρόσθετα ενισχυμένο θάλαμο συμπίεσης για την διαμόρφωση δεμάτων ακόμα πιο πυκνών και με μεγαλύτερο βάρος, χάρη στην ύπαρξη 6 εσωτερικών σφύρων και 2 πλευρικών συμπιεστών.

Τις χορτοδετικές πρέσσες Gallignani διαθέτει στην
ελληνική αγορά η Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ (τηλ: 210-3499323).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία