Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Ψεκαστικό Sirius 10 της Lemken
 με δυνατότητα χρήσης μεγάλων ακροφυσίων

Με το Lemken Sirius 10 o ψεκασμός γίνεται αυτόματος και με ακρίβεια συμπεριλαμβανομένου και του αυτόματου τμηματικού ελέγχου.

169578-13847211_2

126
0

Ένα ψεκαστικό έχει ως κύριο έργο να υποσχεθεί την απόλυτα ομοιόμορφη και ισομερή κατανομή ψεκαστικού υγρού σε κάθε ακροφύσιο, δηλαδή ίση ποσότητα λίτρων/λεπτό. Ένα άλλο καίριο σημείο είναι να εξασφαλίσουμε ότι όλο το ψεκαστικό υγρό θα διοχετευθεί στο χωράφι χωρίς να υπάρχει καθόλου αερομεταφορά, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται μείωση κόστους αλλά και συμμόρφωση με τους κανονισμούς ψεκασμού αλλά και σεβασμό στις γειτονικές καλλιέργειες.Για αυτόν τον λόγο, η Lemken έχει σχεδιάσει το αναρτώμενο ψεκαστικό Sirius 10, χωρητικότητας 900 έως 2.000 λίτρων και πλάτους εργασίας 12 έως 24 μέτρων. Παράλληλα, ο συμπαγής τετράγωνος σχεδιασμός δεν μεταβάλει σημαντικά το κέντρο βάρους του τρακτέρ, εξασφαλίζει έτσι μεγάλη σταθερότητα.

Ο σχεδιασμός της μπάρας δίνει την δυνατότητα για χρήση μεγάλων σωμάτων ακροφυσίων. Το Sirius 10 λειτουργεί μέσω του υπολογιστή Lemken Ecospray, του οποίου οι λειτουργίες μπορούν να επεκταθούν με πρόσθετες μονάδες, όπως TeeJet Matrix για αυτόματο τμηματικό έλεγχο πλάτους και EcoControl για τον έλεγχο του ψεκασμού μέσω joystick.

Αυτόματος ψεκασμός

Με το Lemken Sirius 10 o ψεκασμός γίνεται αυτόματος και με ακρίβεια συμπεριλαμβανομένου και του αυτόματου τμηματικού ελέγχου. Η ηλεκτροϋδραυλική ελεγχόμενη ράμπα ψεκασμού έρχεται να διασφαλίσει ομαλή λειτουργία και ακολουθία σύμφωνα με το έδαφος και πάντα σε ετοιμότητα να απορροφήσει κάθε αντιξοότητα κατά την οδήγηση μέσα στον αγρό.

Το κεντρικό δοχείο είναι κατασκευασμένο για αντοχή στις αντίξοες συνθήκες που δημιουργούνται από τα καιρικά φαινόμενα αλλά και για προστασία των χημικών με ειδικά σχεδιασμένη εσωτερική λεία επιφάνεια ώστε να μην προσκολλούνται χημικά υπολείμματα μετά το πέρας της εργασίας.Σχεδιασμένο με τα τελευταία πρότυπα κατασκευής εφοδιάζεται με δοχείο ξεπλύματος και δοχείο καθαρού νερού για τον χρήστη. Σύμφωνα με την Lemken, το Sιrius 10 εξασφαλίζει μηδενική επαφή του χρήστη με τα χημικά προσφέροντας ένα από τα καλύτερα μίξερ φαρμάκων και οργανώνοντας όλα τα χειριστήρια σε μια πλευρά καλυμμένη κατά τον ψεκασμό. Η Lemken έχει προνοήσει λοιπόν για όλες τις λεπτομέρειες ώστε η εργασία του ψεκασμού να γίνεται από τον χρήστη με την μέγιστη ασφάλεια αλλά και άνεση.

Ρωτήστε για τις εδικές τιμές αυτής της περιόδου.
Επίσημος εισαγωγέας Ελλάδος, Στασινός ΑΕ (τηλ .23240/22508)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία