BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Συνεργασία «ΘΕΣγη» με την την G.F. Energy για τα ενεργειακά φυτά

Σε σύναψη στρατηγικής συνεργασίας πρόχωρα ό Συνεταιρισμός ΘΕΣγη για τις καλλιεργειες ενεργειακων φυτων (ελαιόκραμβη, ηλιανθός), με μια από τις μεγαλυτερες εταιρειες παραγωγης βιόντιζελ, την G.F. Energy.

αγρ-620x420

37
0

Μετα από τη διετη επιτυχημενη συνεργασια των δυό εταιρειων, συμφωνηθηκε ό Συνεταιρισμός Αγρότων Θεσσαλιας «ΘΕΣγη», να αναλαβει την απόκλειστικη εκπρόσωπηση της εταιρειας G.F. Energy για τα ενεργειακα φυτα στό νόμό Λαρισας αλλα και στην ευρυτερη περιόχη της Θεσσαλιας.

Όπως δηλωσε ό Πρόεδρός τόυ Συνεταιρισμόυ «ΘΕΣγη» κ. Παναγιωτης Καλφόυντζός, η συμφωνια δημιόυργει νεες πρόόπτικες για τόν Συνεταιρισμό και ερχεται ως απόρρόια της πρόηγόυμενης καλλιεργητικης περιόδόυ, όπόυ ό Συνεταιρισμός μας σε συνεργασια με την G.F. Energy πληρωσαν την υψηλότερη τιμη στην αγόρα 475 €/τόνό. Στόχός για τη φετινη περιόδό ειναι να ξεπερασόυμε τα 10.000 στρεμματα, καλυπτόντας με αυτό τόν τρόπό ενα μεγαλό μερός της ζητησης πόυ υπαρχει από τόυς παραγωγόυς.

Για περισσότερες πληρόφόριες σχετικα με την υπόγραφη των νεων συμβόλαιων όι ενδιαφερόμενόι παραγωγόι μπόρόυν να επικόινωνησόυν τηλεφωνικα με τόν υπευθυνό Γεωπόνό τόυ Συνεταιρισμόυ «ΘΕΣγη» κ . Κανακη Γεωργιό στα 2410 579904 και 6945542477.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία