BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Πανελλαδική σύσκεψη 19 Νοεμβρίου στον Τύρναβο για τις ζημιές από περονόσπορο στα αμπελοοινικά

Πανελλαδική σύσκεψη για τις ζημιές από τον περονόσπορο στα αμπελοοινικά προϊόντα που μείωσε δραστικά την παραγωγή και το εισόδημα των παραγωγών, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στον Τύρναβο.

oinostafyla_vroxi_tyrnavos_0

100
0

Η σύσκεψη που διοργανώνεται από την Παννελαδικη Επιτροπή των Μπλόκων και τους Αγροτικούς Συλλόγους Δήμου Τυρνάβου θα πραγματοποιηθεί στις 12.30 το μεσημέρι, στο θέατρο Μαξίμ.

«Καλούμε σε μαζική συμμετοχή τους εκπροσώπους Αγροτικών Συνεταιρισμών και Συλλόγων, γεωπόνους και μεμονωμένους παραγωγούς αμπελοοινικών προϊόντων, προκειμένου να συζητήσουμε σε ανοιχτό διάλογο. Μαζί να αποφασίσουμε  τα επόμενα αγωνιστικά  μας βήματα   στην κατεύθυνση διεκδίκησης αναπλήρωσης  του χαμένου εισοδήματος μας, μέτρα πρόληψης και προστασίας της παραγωγής από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους, αποζημίωση στο 100% των ζημιών που πάθαμε το προηγούμενο διάστημα. Μόνο ο αγώνας μας, η οργάνωση, η συλλογική διεκδίκηση, η ενότητά μας μπορούν να  φέρουν αποτελέσματα.», αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι διοργανωτές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία