BACK TO
TOP
Προσωπογραφίες

Ό,τι έχασε στη Μαυροθάλασσα, το βρήκε στη μηχανοπαρέα ο Παύλος Αραμπατζής

Η αλήθεια είναι ότι η ΕΑΣ Βισαλτίας στα χρόνια που προήδρευε ο Παύλος Αραµπατζής δεν ήταν και καµιά µεγάλη οργάνωση. Τις καλές δραστηριότητες, όπως ήταν τα κοτόπουλα Νιγρίτας και η ΣΕΚΟΒΙ στη βιοµηχανική ντοµάτα, είχαν φροντίσει να τα ξεπουλήσουν άλλοι πριν απ’ αυτόν.

Ό,τι έχασε στη Μαυροθάλασσα, το βρήκε στη μηχανοπαρέα ο Παύλος Αραμπατζής

5
0

Ο Παύλος Αραµπατζής ανέλαβε το τιµόνι της Ένωσης το ίδιο αθόρυβα µε τον τρόπο που έφυγε στα τέλη του περασµένου µήνα. Μια κάποια καριέρα θα µπορούσε να πει κανείς ότι έκανε ως επικεφαλής στα µπλόκα του Προµαχώνα, ρόλο που εξαργύρωσε, σαν καλός «οπλαρχηγός» εκείνον τον καιρό, ελέω βέβαια Κοκκινούλη και Κοντού, µε τη θέση στην ηγεσία της ΕΑΣ.

Η ιστορία λέει πως κάποια χρόνα πριν, είχε περάσει από την ΕΑΣ και σαν υπάλληλος, τελειόφοιτος του γενικού λυκείου. Λέγεται, µάλιστα, πως έχοντας την ευθύνη της µεταφοράς τότε, αγροτικών εφοδίων της οργάνωσης από τη Νιγρίτα στα Μαυροθάλασσα, έχασε στο δρόµο προϊόντα αξίας 10 εκατ. δραχµών, εκείνης της εποχής. Αυτή ήταν και η αιτία της υποχρεωτικής, κατά κάποιο τρόπο, παραίτησής του, από υπάλληλος της Ένωσης.

Δείτε εδώ ολόκληρο το άρθρο
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία