BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Βρυξέλλες - Αθήνα για µια τήβεννο;

Mα καλά έκανε τρεισήµισι ώρες ταξίδι µόνο και µόνο για να αναγορευτεί Επίτιµος ο Χόγκαν και να ακούσει τα... µελλούµενα για τα δορυφορικά µπαστουνάκια; ∆ηλαδή, ο µόνος στρατηγικός σχεδιασµός είναι για τις... δηµόσιες κεραίες, που θέλει να αναλάβει η ιδιωτική µηχανοπαρέα;

apostolou_ka

10
0

Που να ξέρε... ο Επίτροπος, όταν του ζητήθηκε η συνδροµή της Ευρωπαϊκής Ένωσης τι περιλαµβάνει το «µεγαλόπνοο» πρότζεκτ. Πάντως, γάτα ο Φιλ, απέφυγε να δεσµευθεί για κάτι, δείχνοντας εντούτοις πρόθυµος να συζητήσει τόσο τεχνικά όσο και πολιτικά ζητήµατα, που άπτονται της εφαρµογής αυτού του φιλόδοξου σχεδίου.

Υβρίδια
-Αυτό βρήκε να πει ο υπουργός «ξέρω τη λύση», για την κατάργηση του φόρου στο κρασί: Προτιµήθηκε η επιβολή του για να µην επιβληθεί στην ιδιωτική εκπαίδευση, επειδή η δηµόσια παιδεία είχε τα κακά της χάλια. Τώρα, λέει, στρώσαν τα πράγµατα και θα τρέξουν προσλήψεις εκπαιδευτικών στο ∆ηµόσιο. Τα δικά µας παιδιά...

-Οι ανακοινώσεις πάντως της πλατείας µάλλον δείχνουν ότι οι εκλογές είναι ασφυκτικά κοντά. Τα de minimis των 10,2 εκατ. σε ροδακινοπαραγωγούς δεν δείχνουν µόνο ότι εισακούστηκε το «ιδού η Ρόδος» του Καρασµάνη.

-Στον ΕΦΕΤ η νέα ηγεσία άρχισε το έργο µε κουτάλες. Βρέθηκε, λέει, υπερβολική µετανάστευση πρωτοταγών αρωµατικών αµινών σε κινεζικές πλαστικές κουτάλες!


Αχθοφόροι
Το διοικητικό άχθος µε την Κοινή Αγροτική Πολιτική θα µειωθεί αν ακουστεί η παραίνεση Φιλ Χόγκαν για κατάργηση των δικαιωµάτων. Το θέµα είναι το πολιτικό άχθος, που απαιτεί η υιοθέτηση µιας τέτοιας προσέγγισης, ειδικά όταν οι εκλογές είναι προ των πυλών, επηρεάζοντας κόσµο από όλες τις πτέρυγες.


Κάρφωµα
Έκρηξη Αποστολόπουλου των γαλακτοβιοµήχανων για τα περί «ντροπής» απονοµής της ύψιστης διάκρισης στον «πρωτεργάτη του ξεπουλήµατος της ταυτότητας της Φέτας», στις ευρωδιατλαντικές συµφωνίες. Σε ποιον καθηγητή, που εξυπηρετεί ιδία οφέλη, αναφέρεται στην επιστολή µε την οποία εκφράζει ντροπή για το ΓΠΑ;

           

Άνοιξαν στόµατα
Το φιλαράκι πάντως του Βαγγέλη (τέως υπουργός της πλατείας), ο Φιλ τι να πει για τη Φέτα, που επιµένει να εµφανίζεται ως προστάτης της, παρότι παντού ανά τον κόσµο παράγεται... λευκό τυρί, χρησιµοποιώντας τον όρο του εθνικού µας ΠΟΠ. Η τήβεννος, πάντως, αναµένεται να ανοίξει κι άλλα «κλειστά» στόµατα, ως φαίνεται.


 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία