BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Στην πλατεία η ΚΑΠ σηκώνει πολύ µελέτη

Πάλι καλά που πέσανε οι Ευρωεκλογές παραλίγο να πει ο υπουργός της πλατείας και ως εκ τούτου τα όποια σηµεία διαπραγµάτευσης µείζονος πολιτικής σηµασίας για την ΚΑΠ παγώνουν για το επόµενο Ευρωκοινοβούλιο.

proswpa-kap

7
0

Τζάµπα και η κουβέντα στη Βουλή, αφού όπως ειπώθηκε από τον υπουργό δεν έχουν ακόµα προκηρυχθεί οι σχετικές µελέτες για τον εθνικό σχεδιασµό. Μόνο για τα µπαστουνάκια...Ν εφελώδεις και οι ενέργειες ώστε ο διοικητικός µηχανισµός του Μεγάρου της πλατείας και τα πληροφοριακά του συστήµατα να είναι σε θέση να υποδεχθούν και να φέρουν εις πέρας το έργο. Φτου κι απ’ την αρχή οι αναθέσεις....


Υβρίδια
-Σε όλα τα κοµβικά σηµεία έως τώρα από την αρχή των συζητήσεων για την ΚΑΠ, αναφέρθηκε τις προάλλες στην Επιτροπή Παραγωγής και Εµπορίου στη Βουλή, ο υπουργός της πλατείας, για να σταµατήσει στον κόµβο Ευρωεκλογές.

-Στα πιο άµεσα, οι de minimis του 1 εκατ. ευρώ που προανήγγειλε µες στην καλή χαρά ο Λάκωνας υπουργός, για να µην πάνε εντελώς άκλαυτοι οι 300 και κάτι εναποµείναντες τευτλοπαραγωγοί.

-Κατά τα λοιπά, αγροτικό συνέδριο για την ΚΑΠ θέλει,  ο εκ Μορφοχωρίου βουλευτής, για να ακουστεί λέει και η άλλη άποψη, αυτή των αγροτών. Είναι σίγουρος, αναρωτιούνται οι αγρότες, ότι θέλει να την ακούσει;


Οµερτά
Τέθηκε τις προάλλες στα έδρανα της Βουλής ο προβληµατισµός στον τεχνοκράτη των Βρυξελλών, ότι ο αγρότης µε µέσο κλήρο 40 στρέµµατα, δεν µπορεί να καρπωθεί τα αποτελέσµατα της ψηφιακής γεωργίας. Κάποιος άλλος όµως µε 31 εκατ. ευρώ µπορεί και παραµπορεί... Όµως γι’ αυτό κάποιοι ακόµα κάνουν τη νήσσαν. 

           

Παπαγαλία
Το βέβαιο είναι ότι στο θεωρητικό κοµµάτι, την πρόταση της Επιτροπής για τα της ΚΑΠ, ο Σταύρος την έχει αποστηθίσει. Τόσο, που µέχρι κι ο Χανιώτης είπε τις προάλλες στη Βουλή, πως τον κάλυψε, ενώ η Αραµπατζή µίλησε για φουλ εµπέδωση ως προς τους στόχους, τα στατιστικά, τους εννέα δείκτες, ζητώντας δικαίως εθνική πρόταση.

           

Άντε καλέ!
Στο θέµα πάντως της δηµόσιας διαβούλευσης για την ΚΑΠ, επιµένει η Σερραία βουλευτής της Ν∆, η οποία ρώτησε δεικτικά τις προάλλες τον υπουργό της πλατείας χωρίς εννοείται να πάρει κάποια απάντηση, αν τη δουλειά αυτή την έχει αφήσει να την κάνουν κάποιες ιδιωτικές εταιρείες, µε βάση βέβαια τα δικά τους συµφέροντα...

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία