BACK TO
TOP
Branding

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία συμμετείχε στα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία 2019»

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις των φίλων της μπίρας στα εργοστάσια της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων «Ανοιχτά Ζυθοποιία 2019».

KAR_5346

23
0

Η εταιρεία συμμετείχε στην πρωτοβουλία της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, ανοίγοντας για δεύτερη φορά εφέτος, τις πόρτες των ζυθοποιείων και των βυνοποιείων της σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη καθώς και στην Αθήνα το μικροζυθοποιείο της «Αθηνέο».

Το κοινό συμμετείχε μαζικά στις ξεναγήσεις, στις οποίες είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τη διαδικασία της παραγωγής της μπίρας, την ιστορία της, και φυσικά να δοκιμάσει μερικές από τις πιο αγαπημένες μάρκες στην Ελλάδα, παρέα με τους ανθρώπους που τις παράγουν.

Στην Αθήνα, συγκεκριμένα, την παράσταση έκλεψαν για μια ακόμα φορά οι χειροποίητες πειραματικές μπίρες του Αθηνέο, που έχει καθιερωθεί πλέον ως ο χώρος αναφοράς για την κουλτούρα και την εκπαίδευση γύρω από την μπίρα στην Ελλάδα.

 Στη Θεσσαλονίκη, την τιμητική της είχε η Νύμφη, που απευθύνεται στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας και παράγεται μόνο στο εργοστάσιο της Σίνδου. Στην Πάτρα, δε, οι επισκέπτες δοκίμασαν μερικά από τα 146 προϊόντα που παράγει η μονάδα της εταιρείας


H Αθηναϊκή Ζυθοποιία θα συνεχίσει να ενθαρρύνει και να υποστηρίζει πρωτοβουλίες που ενώνουν τους λάτρεις της μπίρας και αναδεικνύουν την κουλτούρα του πιο αγαπημένου ποτού των Ελλήνων, υποστηρίζοντας παράλληλα τη σημασία της σωστής ενημέρωση για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ.

Λίγα λόγια για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία:

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα, με ενεργή παρουσία στη χώρα για περισσότερα από 55 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1963 από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και σήμερα αποτελεί μέλος του Ομίλου HEINEKEN N.V. Παράγει στην Ελλάδα τις μπίρες Amstel, Amstel Pils, Amstel Dark, Amstel Radler, Amstel Free, Amstel Free Lemon, Heineken, ΑΛΦΑ, ΑΛΦΑ Strong, AΛΦΑ Weiss, ΑΛΦΑ Χωρίς, Fischer, ΒΙΟΣ 5, ΜΑΜΟΣ (με παραχώρηση άδειας χρήσης σήματος από την οικογένεια Μάμος) και Buckler από 100% ελληνικό κριθάρι, όπως και τις δύο μάρκες μηλίτη ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ και Strongbow στο εργοστάσιό της στην Πάτρα, με ελληνικές πρώτες ύλες.

Παράλληλα, στο χαρτοφυλάκιό της ανήκει και το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ, ενώ εισάγει γνωστές μάρκες μπίρας μεταξύ των οποίων οι: Affligem, Sol, Mc Farland, Erdinger, Murphy’s, Duvel, Chimay. Διαθέτει 3 μονάδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα καθώς και μια μονάδα εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΙΟΛΗ στη Λαμία.

Φωτογραφίες: Γεωργία Καραμαλή

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία