BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Νέες διακρίσεις για το Βιολογικό Αγρόκτημα Ανόπαια

Το βιολογικό, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδό «ΑΝΟΠΑΙΑ ΓΗ –TERRA ANOPAEA» απέσπασε ασημένιο μετάλλιο, στον διεθνή διαγωνισμό ποιότητας για τα βιολογικά ελαιόλαδα "PREMIO BIOL 2020", ο οποίος διεξάγεται κάθε χρόνο στην Ιταλία και φέτος διεξήχθει στην πόλη BITONTO τον Μάρτιο.

new_19_1

23
0
Παρακάτω παρατίθεται αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Παρά τις δύσκολες συγκυρίες, η εταιρεία μας παραμένει σε λειτουργία, προσαρμοσμένη στις συνθήκες. Επικοινωνούμε λοιπόν μαζί σας σήμερα για να σας ενημερώσουμε για τα καλά μας νέα μέσα στην καταιγίδα και συγκεκριμένα για τις νέες διακρίσεις των βιολογικών, εξαιρετικά παρθένων ελαιόλαδων μας «ΙΕΡΟ ΔΩΡΟ» & «ΑΝΟΠΑΙΑ ΓΗ».

Η μεγαλύτερη διάκριση ήρθε από τον σημαντικότερο, διεθνή διαγωνισμό ποιότητας για τα βιολογικά ελαιόλαδα "PREMIO BIOL 2020", ο οποίος διεξάγεται κάθε χρόνο στην Ιταλία και φέτος διεξήχθει στην πόλη BITONTO τον Μάρτιο. Το βιολογικό, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδό μας «ΑΝΟΠΑΙΑ ΓΗ –TERRA ANOPAEA» απέσπασε ασημένιο μετάλλιο.

Και τα δύο βιολογικά, εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδά μας «ΙΕΡΟ ΔΩΡΟ» & «ΑΝΟΠΑΙΑ ΓΗ» συμμετείχαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον διεθνή διαγωνισμό ποιότητας ελαιόλαδου «ΚΟΤΙΝΟΣ 2020», που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Αθήνα. Πρόκειται για έναν από τους πλέον αξιόπιστους διαγωνισμούς ποιότητας ελαιόλαδου διεθνώς, καθώς διεξάγεται στο Εργαστήριο Οργανοληπτικής Αξιολόγησης του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου με όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες. Και τα δύο ελαιόλαδα μας απέσπασαν έπαινο και τιμητική διάκριση στην κατηγορία της «ισχυρής» αρωματικής έντασης για τα βιολογικά!!!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία