BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο Κέντρου Ελιάς με θέμα «Ελαιοκομικός Τομέας: Αναζητώντας την καινοτομία - ανακαλύπτοντας νέες τάσεις»

Το 2o Διεθνές συνέδριο ελιάς θα πραγματοποιηθεί στις 28-29 Μαΐου 2020 στο Κέντρο Ελιάς Krinos®, του Perrotis College εντός των εγκαταστάσεων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη. Στο επίκεντρο του συνεδρίου βρίσκεται ο ελαιοκομικός τομέας.

gewrg_sxl

24
0

Μεταξύ των προσκεκλημένων ομιλητών του συνεδρίου συγκαταλέγονται ειδικοί του κλάδου από όλο τον κόσμο, τόσο από τον ακαδημαϊκό όσο και από τον επιχειρηματικό τομέα. Οι ομιλητές θα παράσχουν μία ολιστική επισκόπηση που περιλαμβάνει πρόσφατες καινοτομίες και νέες τάσεις στον ελαιοκομικό τομέα. Αγρότες, επιστήμονες και επιχειρηματίες, που αντιπροσωπεύουν τον κλάδο, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να μάθουν από τους ειδήμονες.

Δείτε εδώ τους ομιλητές και τις θεματικές ενότητες του Συνεδρίου.

Για υποβολή αιτήσεων:

https://services.livemedia.com/register/olive2020.aspx?lang=1&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=a_anakinosi_2o_diethnes_sinedrio_kentrou_elias_elaiokomikos_tomeas_anazitontas_tin_kainotomia_anakaliptontas_nees_tasis_28_29_05_2020_perrotis_college_amerikaniki_georgiki_scholi&utm_term=2019-11-25

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία